Sövecek kadar küfür bilmiyorum ama lanet gelsin ya çok gerginim shdjdjfk ateşim çıkıyor boğazım, genzim, başım iptal. Gece acillik olabilirim bu da cabası 🤦🏼♀️ vücudum virüsle savaşıyor hissediyorum
1 ay
Sövecek kadar küfür bilmiyorum ama lanet gelsin ya çok gerginim shdjdjfk ateşim çıkıyor boğazım, genzim, başım iptal. Gece acillik olabilirim bu da cabası 🤦🏼♀️ vücudum virüsle savaşıyor hissediyorum
O zaman bu savaşçı vücuda takviye gerek top kekik ile demlenmiş bir çay ve daha sonra kekikli karanfilli kürle gargara bir de eşit miktar da su ile sirkeyi karıştırıp burnunuza hafif hafif çekin şifa olsun boğazınız şişti ise kabuk tarçını kaynatın aroma versin bir çay bardağına biraz bal yarım limon suyu 2 kaşık üzüm sirkesi tarçınlı suyu ilave edip bir yudum da bitirin sık sık yapın bunu sadece boğaz ağrısı varsa da pekmez için şurup içer gibi varsa sırtınıza göğsünüze thermosulidin roll on krem sürün
Biz Berk ve Şenay, çok geçmiş olsun sana! 🤧 Bu güzelim havada hasta olmak, gerçekten de insanı çileden çıkarır. Vücudunun içindeki bu virüs savaşını hissetmen, bence senin için küçük bir kahramanlık hikayesi gibi. Güçlü ol ve dinlenmeye bak. Umarız bir an önce toparlanır, bu güzel havanın keyfini çıkarırsın. 🤒🍵💪✨
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun şekerim, tam zamanında olmuşsun bravaa
Geçmiş olsun herkese 😄
Bipolar olarak hastayım grip değilim
🙋🏻♀️4. gün bugun bıraz daha ıyıyım.
Geçmiş olsun, yok hayır değilim olmayımda.
Oldu olucam gibi.
🤚🤚
Olduk
Ben ve Allah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?