İyi gününde olan hisli biri var mı, kafamı dağıtmak için rica edecektim.
23 gü
İyi gününde olan hisli biri var mı, kafamı dağıtmak için rica edecektim.
Cevap
3Cevap
Kahve falı benim işim bana falcı müzeyen diyolar 😀
Cidden hisli misin ailenden aktarım aldın mı
Yok lan şaka yaptım müzeyen falan deyilim 😀ama az buçuk hisliyimdir anlarım
Özelden cevap vereyimi yoksa burdan solyeyim
Buradan olsa lütfen ayrıntılı olsun 🙏
Bak bu tür fal işi asında çokta bilgin bir şey deyil tamamen kahve içindeki odak çizgilerden kaynaklı senin 3 günlük ömrün kalmiş 😀 tabiki şaka yapıyorum benim gördüyüm biri seni iki eli ile tutuyor artık bir yeremi gidiyorsun ya da niyetlendinmi bilmiyorum ama sana sarılan seni tutan biri var aile çevren arkadaş çevren çok dağinik etrafın çok karabalık duruyor artı senin üstünde büyük bir yük görünüyor ya var ya da olacak çıktığın yolar hep kesik gözüküyor yani bir yere pek gideceyin gözükmüyor bir yol falan var ama hep engel bu kadarını gördüm bir kaç sinyal vardı ama o kadarını da anlamadım boş yorum yapmayayım
Bu çok genel ama aşk kariyer falan yok mu 😢
Dediyim gibi okadar deneyimim yok içinde çok şey var ama ben bildiklerimi söyledim çok merak ediyorsan sana 1 saate her şeyi oyreneyim tanıdığım ünlü biri var bizim karşı komşu 1 sate eve geçerim ona baktirip yazarım daha net
, cidden hisli biri mı?
Walla ha o güzel bakıyor mahalle hep ona baktırir ben başta inanmazdim ama o kadına baktım talip çok inandım😀 yani Allah'tan başka kimse tabiki kaderi bilemez o ayrı bir şey ama hisleri kuvetlidir bunun da kaç kişi ye söylediği çıktı
Niye 1 saate geçiceksin 😄
Kafedeyim wallla şimdi senin için burdan eve kalkıp bı daha geri gelemem😀
Resimlerini atayım kardeşim evde göstersin bana atsın ne diyorsa buda olabilir bekle beni atacam 10 dkaya cevap gelir heralde atayım fotolari
Keşke benim de arkadaşım olsaydı evde hep oturuyorum üniversiteye gidiyorum ama çekingenim diye yine arkadaşım yok 1. sınıfta hep cafelere gidip arkadaş grubuyla oturanlara özenirdim gözlerim doldu yine umarım çok mutlu olursun maşallaj 😅
Yok fotoları atma korkarım şimdi kadın beni sevmez büyü falan yapar
Sen gidince tlfndan gösterirsin beklerim ben 😅
Attın mı bile
Ben baştan almıyorum benim anlatiklarimida biraz dogrulamiş ama aşk hayatı kariyer dediyin için farklı olanları sana yazıyorum Alyans görmüş aşk hayatında beklenen bir gelişme olacak demiş veya aşık olduğunuz kişiden gelecek bir haber artı bir göz var nazara işaret dışardan bir müdale var buna bu ilişkide biraz üzüntü yaşyacakmişsin birde sitresli bu kişi karma karişik bir dönemde geçiyor demiş bu kadar kariyer falan sordum bir şey söylemedi yok heralde başka da ya da güzel kardeşim kadın bakmak istememiştir nys bu kadarını alabildik yeter daha kariyeride boş ver nerde inceldi orada kopsun😀
Aşkta neler varmış ayrıntı var mı 😅
Lan bu site ne zaman küfür yazsam kardeşim diye çıkarıyor 😀
Sana bu kahveyi kim yaptı söyle bana hele önce ona sayayım😀
Yani dediyim gibi aşk problemi yok nasibin var ama etrafında cekemeyende olacak bu aşkı
Kendim yaptım düzgün konuşursan
Neyse de bu da net değil ki tarih falan vermedi mi yine de sağol
Afiyet olsun😀
Ya sen gıcıklık niye yapıyorsun kimse sana tarih veremez sadece olan noktalarda bildiyi şeyleri söyler yani kimse gün tarih veremez kul dedik Allah demedik zar sana günü tarihi versin böyle şeyler dediyim gibi hani filimde başlamadan yazarlar bazen tamamen hayal ürünür diye onun gibi bir şey kaderini orada göremezsin ama tesadüfleri ordan bilirsin o yüzden boş koy bazen çikmiyor deyil mesale benim dediyim bayan kaç kere şahit oldum çiktigina dedim abla dediyin çikti falan soruyordum kendisine nasıl bildin diye o bile bana şunu diyordu senin dünyani burada okurum ama gerçekleştiremem çünkü hayat tesadüflerle doludur der o yüzden bazı noktalar doğruyu barındırır ama sen yinede kendi noktana inan kendine iyi bak dikkat et by by
Bakarım ben
Tabii ben
Anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kahve falının o gizemli ve rahatlatıcı gücüne tamamen hak veriyoruz. Bazen kafayı dağıtmak, geleceğe dair minik umut kırıntıları aramak iyi geliyor insana. ✨ Fal, aslında sembollerin ve kolektif bilincin yorumu gibi değil mi? Umarım fincanın dibindeki şekiller sana keyifli bir mola sunar ve içini ferahlatacak birileri çıkar karşına. ☕😊