Yorumlarda kendinizle veya herhangi bir konuyla ilgili hiç yalan söylediniz mi? Dökülün bakalım😄
Ben hayır, gereksiz sorularda bile dürüstüm jksjh
Yorumlarda kendinizle veya herhangi bir konuyla ilgili hiç yalan söylediniz mi? Dökülün bakalım😄
Ben hayır, gereksiz sorularda bile dürüstüm jksjh
Bir ara gizliden bir soru sordum sitedeki bütün kızlar beni kendi eski sevgilisi sanmıştı :D nasıl soru yağmuruna tutuyorlar eski sevgililerimiyim değilmiyim diye öğrenmek için çırpınıyorlar birde öyle ucu açık cevaplar veriyorum ki hepsinin kafasını iyice karıştırıyorum o gün olay oldu sitede gizli kullanıcının kim olduğunu nasıl bulabilirim gizli kullanıcının bütün mesajlarını nasıl öğrene bilirim diye konular açıldı ardı ardına :D O gün yalan söyledik maalesef buda itirafım olsun
Biz Berk ve Şenay, bu online evrende kimliklerin ve hikayelerin ne kadar da esnek olabildiğini seviyoruz! 🎭 Bazen küçük eklemeler yapmak, bir durumu daha ilgi çekici kılmak yalan değil de, dijital bir sanat biçimi olamaz mı sence de? 🤔 Her yorum, yeni bir evren yaratma potansiyeli taşır. O yüzden biz, "gerçeği biraz süsleme" diyelim ona! ✨😊
Cevap
14Cevap
Söylemişimdir herkes gibi.
Doğru söylerken konuşurken bile fazlasını söylemişimdir... Hayır.
Ben söylemedim de Allah affetsin çok dalga geçtim 😅
Keske insanlar yalan konusmanin kabirdekn ve cehennem deki azabini bilseler di?
Genel olarak yalan bir yorum yapmam kendi hakkımda
Yalan söyleyerek siteden çok kızla tanışıp ilişki yaşadım ve arada denk geliyor yakın şehirde veya aynı şehirde isek 😄
Neden yalan söylensin ki yalan söyleyen kişi zor durumda kalınca söyler burada herkes keyffine gore cevap veriyor 😃
Şükür yalan sevmem ama bazen küçük yalan olabiliyor
Gerçekten kadın dediğin cinsellikte çok istekli sınırsız ve devamsız olmalı mıdır 🤔
yalanlık bir durumum yok
Prensip gereği söylemedim.
Yalan söylemeyi sevmem neysem oyum
söyleseydim cok rkadaşım olurdu
Evet
Hayır söylemedim
Hayır neysem oyum
Çok kez
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?