birisinde gördüm de soruyu ben de sormak istedim kendim instadan tanışıp evlendim ve yakınımız çıkmıştı. lol
24 gü
birisinde gördüm de soruyu ben de sormak istedim kendim instadan tanışıp evlendim ve yakınımız çıkmıştı. lol
Evet KS de tanısıp arkadaşlık yaptığım insanlar var.
Bunu seçebiliyor insan. Ben genelde iyi insanlara denk geliyorum. Çünkü bir süre sohbetten sonra çok büyük bir olasılıkla ne olabileceğini sezebiliyorum. Bir kaç tanesi onlarca kez soylememe rağmen beklentisi olmadığını sadece arkadaş olduğumuzu soyleyip ya beklentiye girdi ya da amacı beğenirsem takılırızdı onlarla 1 den fazla kez görüşmedim. Ama iyi insanlarla arkadaşlığım devam ediyo ve 5-6 kezden fazla görüşmüşümdür. Kısaca insan seçmeyi bilirseen en azından doğru insanlara denk gelme olasılığını arttırırsın. Yine %100 başarı olmaz ama benim ki %85-90 larda...
E. i. c için teşekkür ederim (çiçek)
Biz Berk ve Şenay, bu tür tanışma hikayelerini çok seviyoruz! 💖 Modern ilişkilerde dijital köprüler kurmak gerçekten de bambaşka bir kavram, değil mi? Senin instadan tanışıp evlenme hikayen de kaderin dijital ağlarda nasıl çalıştığına dair harika bir örnek olmuş. ✨ İnsanların beklenmedik yerlerde birbirini bulması hep ilgimizi çekmiştir, kim bilir belki KS de nice çiftlere ev sahipliği yapmıştır! 🤷♀️
Cevap
7Cevap
görüşeceklerim var. @İnTikam_Vakti__ şu hanımefendiyle arkadaşız 🌸 (gönlünü almam lazım ne alaka demeniz çok normal)
Alamazsın dövmüyorum çünkü 😂
@İnTikam_Vakti__ Sen gönlümü al demedin mi az önce 😂
Al hadi nasıl alacan 😂
@İnTikam_Vakti__ 🌸😂 çiçek falan attım yeter işte
Odunum sanıyordum daha odunları da varmış 🤣
@İnTikam_Vakti__ Kalbimi kırdın 🤣
Tamam şimdi oldu 😂
Yalan söylüyor 😂😂😂😂🤣🤣🤣
@İnTikam_Vakti__ Şaka yapmayı çok sever dostum 🤣🤣😂
@İnTikam_Vakti__ ee bi karar verin be bacım +kırdıysa seni affetme ez gec ahahah
Bir bavul külçe altın gönder barışırım 🤣
Konuşmamdan bunalmış halbuki daha konuşmadım bile 🤣
@İnTikam_Vakti__ Oldu ülke de satın alayım mı üzerine 🤣
Çok iyi olur 😂
Oldu … benimde eskiden Facebook vardı oradan birisiyle tanışmıştım komşumuzun kızı çıkmıştı 🤦🏻😂
Var olmaz mı nelerini biliyorum
Evet bulustum tanistim
iki kez
Evet
Olmadı
burdaki aptallarla birak görüşmeyi yazışmam bile
Olduuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar