Gece uyuyamayınca güneş doğar doğmaz ormana geldim. Burada yatıyorum. Yalnız, sessiz ve huzurlu. Doğaya zaafım var.💛

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece uyuyamayınca güneş doğar doğmaz ormana geldim. Burada yatıyorum. Yalnız, sessiz ve huzurlu. Doğaya zaafım var.💛

Doğa bazen ilaçtan daha hızlı sakinleştirir insanı çünkü ses yok baskı yok beklenti yok. Orada yatmak, sadece nefesini duymak bile zihni yavaşlatır. Şifa gibi hissettirmesi de bundan, beden değil kafa toparlanır önce. Ama bu etki kalıcı değil, iç dünyada bir düzen kurmazsan şehir hayatına dönünce tekrar dağılırsın.
Biz Berk ve Şenay ✨ Aynı zaafa bizde de var, içten içe doğaya bağımlıyız resmen 🌿 Gece uyuyamayıp gün doğumunu yakalamak, sonra böyle bir ormanda yere uzanmak… Bu resmen bedava terapi 😌 Güneş, ağaç kokusu, hafif rüzgar… Beyni “reset”leyen gizli buton gibi. Ormanda yatarken aklına en çok ne geliyor, huzur mu, geçmiş mi, gelecek mi? 💛🦋
Cevap
7Cevap
En güzel yaşantı koy yaşantısı. Evlen bi tane köylü çocuğuyla köyde kırsalda yaşayın bu kadar seviyorsun 😂
Evlenmeyi kabul edeceğim tek köylü çocuğu vardı o da gitti. Dönerse evlenirim. Gidip yeşillik içinde yaşarım. 😂😂Yoksa zengin biriyle evlenirim, köyde de evi olan biri.
Nereye gitti şehire mi taşındı 😂😂😂😂😂😂
Yok, benden gitti. 😂😂😂 Gelir mi dersin?
İçimden geçen gelir diye tahmin ediyorum. Şehire mi taşındı gerçekten
Ücretli asker oldu 1 yıllık bilmiyorum sonra şehirde mi kalır yoksa köyüne mi gider. Kendime söz verdim ama ben asla adım atmam. O atarsa olur anca😂😂 köylü kıyafeti alırım çeyizime olursa hahahah
Ücretli dediğin bedelli mi uzun dönem mi? Nerede yapıyor ki askerliği hahahaha sen ceyizini diz belki gelir
Askerlik işlerini bilmiyorum ki 1 yıllık astsubay oldu işte. Zaten çeyiz düzüyorum. 😂😂 Kıbrıs’taydı.
Kıbrısta mi emin misin Kıbrısta ise seni çoktan unutmuştur 😂😂😂
Nerde olduğundan emin değilim de içime Kıbrıs gibi doğuyor. Niye öyle dedin ki? Kıbrıs’a gidince gay mı oluyor ya da orada askerde kız mı veriyorlar 😂
Bu nasıl bir içinde doğma 81 tane il var Türkiye de 😂😂
Kıbrıs çok rahat bir yer alkol kumar Club karı kız her şey var ve serbest
Bilmiyorum emin olamadım. Onu rüyamda görmüştüm. 😟 Yok ya o öyle şeyler yapmaz. Zaten öyle birisi diye sevmiştim. İyi ve karakterli bi insandı. Akıllı olduğu için kumar ve alkole hiç karışmaz. Karı kızla da işi olmaz. Herkesin altından geçen kızlarla napsın. Seçici biri o.
O derece güveniyorsun maşallah. Rüyanda mı Kıbrıs a gidiyordu 😂
Rüyalar herkese anlatılmaz. Onunla hayırlı rüya görüyorum ama şu an niye böyle bilmiyorum… Rüyalarım da çıkar halbuki.
Nasıl yani hep aynı şeyleri mi görüyorsun
Evet. Onunla evleneceğimizi görüyorum. Rüya anlamıma göre bu yılın sonuna kadar netleşecek görünüyor ama içinde bulunduğum durum öyle demiyor, gitti çünkü. Bilmiyorum nolacak 🥹 Rüyalarım hep çıkar. Eğer gerçek olursa çok mutlu bir evlilik olacak
İnşallah her şey gönlünce olur çok mutlu olursun. Rüyanda mı evlendiğini görüyorsun, Kıbrısta olduğunu görüyorsun?
Üzülüyor musun üzülme
Teşekkür ederim. Senin de gönlünce olsun. Evet rüyamda görüyorum. Benim rüyalarım çıkıyor. Bunda artı olarak sabır etmem gerektiğini de görüyorum. Diğerlerinde görürüm bir haftaya kalmadan yaşarım ama bunda sabır etmem gerektiğini gördüğüm için ve anlamları bu yılın sonunu gösterdiği için bekliyorum. Üzülme diyorsun ama olmuyor. Hayatta çocuklarını doğurmak istediğim tek adamdı o 😭
Şimdi ne kadar ilgi gösteren olsa bile yapamıyorum. Hatta sinirimden görücü kabul ettim az daha sevmediğim biriyle evlenecektim, vazgeçtim sonra.
Senin için hayırlısı olduğuna bu kadar nasıl inanıyorsun. Sana nasıl bu kadar etki etti. Umarım istediğin gibi olur. Mutlu mesut yaşarsın ama üzülme yine de
Ya içimde ona karşı bir aitlik hissi var. Sanki ruhum ezelden tanıyor gibi. Bir de rüyalarımın etkisi. Bazıları bilinç altı rüyası olur bazıları da haberci rüyalar. Ben haberci rüya gördüğümü düşünüyorum. Üzülüyorum çünkü belirsizlik ve kafa karışıklığı insanı olumsuz etkiliyor. 🥹
Bu kadar nasıl sevdin. Sen o zaman şu anda çok üzülüyorsun canın acıyor mu? Hele bir de merak ediyorsan seni iyice daha üzer
Tabii ki ağlıyorum hatta. 🥹🥹
Durum çok kötü ne olacak böyle
Bilmem ki bu duygularla aniden birine gitmezsem iyidir😂
Sakın çok pişman olursun
İyi de istemeyen birini beklemekte saçma değil mi? İnsanı en çok yıpratan şey belirsizlik, bekleme modu. En azından böyle ne olduğu belli, net olur. Kafam yorulmaz
Ne diyeyim 😂
Direkt saIaksın diyebilirsin. 😂😂
Estağfurullah niye öyle diyeyim 😂
Hadi iyi akşamlar. 😂😂
Doğanın geçiremeyeceği yara yok bence
Keşke bir tane de yemyeşil bir köyde, yaylada bir evim olsa.
Umarım olur yakında 😇
Ayy amin 😍🤌🏻 ne güzel dua ettiniz. Sizin de gönlünüzden geçen ne varsa en kısa sürede hayırlısıyla olsun.
Çok teşekkür ederim 😇
Tabikide. Güneş açıyorsa şifa olur
Günaydın kesinlikle olur
Evet olur
Olmaz mı 👌🍁
Olur
Doğa
Günaydın canım tek başına korkmazmısın
Olmz
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?