İki mesaj da karşı tarafa ait. Ne anlamalıyım bundan? Tamamen bitirmiş mi

İki mesaj da karşı tarafa ait. Ne anlamalıyım bundan? Tamamen bitirmiş mi
Bitti artık bu saatten sonra bizden ne cacık ne salata sadece bitmiş bir balata olur diyor. Gidemeyiz diyor. İlerleyemeyiz diyor. Anla lütfen...
Duygusu hala varmıdır. Yorulduk yıprandık ama ne bilim hemen bitirmek istemesi :(
ama daha bir kaç gn önce istersen oturup bişeyler içelim demişti ben gitmemiştim
Yani bu şekilde olacaksa ilişki bence hiç olmasın ama sen bitirmek istemiyorsun. Oda gelgitli belirsiz hareketlerle seni daha çok yoruyor. Sen karar vereceksin.
Evet durum böyle. Duygum bitmedi doğru
Büyük bir ihtimalle bazı isteklerini gerçekleştiremediği için zamanla soğumuş ilişki durumundan. o yüzden yeni arayışlar içerisine girmiş, seni de üzüp kırmamak için tabiri caizse kibar bir dille ayrılmış ki ne olur ne olmaz diye.
İstektekler derken cinsellik anlamında mı? Çünkü sadece yakınlaştık seks olmadı.
Bu konu üzerine çok konuştuk ve saygı duydu. Sebebinin bunun olduğunu çok düşünmüyorum aslında o güveni bana vermişti
Bilemiyorum
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu mesajlardan “tamamen bitirmiş” kokusu bayağı geliyor açıkçası 😕 “Beklentim yok”, “bu saatten sonra bir şey olmayacağı belli” demek, duygusal kapıyı kapatmak gibi.
Sen insan olarak hâlâ değer görüyorsun ama ilişki ihtimalini reddediyor. Cevap yazacaksan; sakin, kısa, saygılı bir veda gibi yaz, kendini daha fazla yorma 💔✨
Cevap
3Cevap
Evet kafasında bitirmiş, sen de aynı şekilde düşündüğünü yaz zorlamanın anlamı yok de altta kalma shdhjsbckj
Anladım ama daha bir kaç gn önce istersen oturup bişeyler içelim demişti ben gitmemiştim
Hmm fazla naz usandırmış o zaman sen ne yapmasını istiyorsun ki
Kırmıştı gönlümü almasını
Bitirmiş ya mesajlardan belli
Anladım üzücü
Bitirmiş ben sıradakine geçiyorum veren çıkmazsa dönerim mesajı bu
Oha gerçekten mi
Evet vermezsen gitmezdi alacağımı aldım zaten ilgimi çekmiyor diyor
Ama kapıyı da açık bırakmış veren çıkmazsa gelirim diyor
Verme olayı yok ya saçma sapan konuşma
Neden bir şey olmayacağı da belli diyor
Cinsellik olarak anlama. Ciddi ilişki demek istedi bence
İstedi sen vermedin dimi
Bu konuşmaları aylar önce yaptık sonrada saygı duydu
İstediğini alamayacağına emin olmuş gidiyor
Hayır ya sanmam
Bir beklentim yok demiş zaten de tuhaf
Ben mesafeli olduğum içim egosuna zarar gelmesin diye
Vermeyen kız kaldı mı ya gitmesin diye arkadan bile olsa verirler genelde şaşırdım
Gerçi sen de gitse de olur kafasındasın herhalde seni de yormuş ilişki
Evet kaldı. Gitmesin diye istemediğim bişeyi yapmam. Sadece bu yüzden kalacaksa kalmasın daha iyi. Duygum var ama yorulmuşlukta var
İlişki varsa bitirmek istiyor.
Evet vardı ama daha bir kaç gn önce istersen oturup bişeyler içelim demişti
Ben gitmemiştim
Belkide ya da bana göre yön alıyor olabilir mi? Çünkü bende mesafeliyim
Evet öyleydik bi çoğu ilişki toksik bence
Efendilik modunu açmış çiçekli sansür
Nasıl anlamadım
Bundan sonra bacımsın gibi bir vizyonluk yapmış
Anladım ama daha bir kaç gn önce istersen oturup bişeyler içelim demişti ben gitmemiştim
yaşlar kaç bilmiyorum ama duygusallık yönetiyor gibi sizi daha çok, o yüzden bir şey diyemiyorum
Bende bilemiyorum :/
Büyük konuşmamaya çalışın
Üzüldüm
Pardon, kötü bir düşünceyle söylemedim. Duygusal karmaşa baskın, pişman olacağınız sözlerden kaçının demek istedim.
Yok ben size bişey demedim sadece şu an ki durumuma üzüldüm
Anladım, umarım çözülür
Hmm ok yazardım
Sadece bukadar mı
Finito
Gerçekten mi
Anladım ama daha bir kaç gün önce istersen oturup bişeyler içelim demişti ben gitmemiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?