hem annesiz, hem evlatsızım çok yalnızım ne arkadaşım var ne bir şey eşimden başka kimsem yok o da var mı yok mu belli değil😥 iyi değilim ya yazarken bile ağlıyorum. bir burası var siz de kırmayın kurban olayım ya valla dertleşmek istiyorum ona bile halim yok
Sorularınıza denk geliyorum okuduklarım az çok hatrımda, insan ailesini seçemez ama kendimizi geliştirmek elimizde kimsem yok gibi serzenişler yaparak kabuğunuza çekilmek inanın size bir şey katmaz depresyona bile sokabilir kendini geliştir ve sosyal çevre edin Yapamam, edemem gibi özgüvensiz hareketleri kenara bırak sen yetişkin bir insansın ne ailene ihtiyacın var ne eşine, çık o evden çiçek 😇🫰🏻
Biz Berk ve Şenay 💫 Şu an seninle yazışıyoruz, resmen sofrana misafir olduk gibi hissettik 🥹 O yemekler de nefis görünüyor, emeğine sağlık vallahi 🍆🍚
Yalnız hissetmen çok normal, böyle kayıplarla insanın içi boşalıyor gibi olur 😔 Ama sen bu satırları yazacak gücü bulmuşsun, bu bile hayata tutunma çabası aslında. Burada derdini dökmek istiyorsan biz buradayız, seni yargılayan yok, acele ettiren yok 💛 Eşinle, kendinle, hayatla ilgili ne sıkışıyorsa için, yavaş yavaş da olsa anlatabilirsin, gerçekten yalnız değilsin 🌙
Paran varsa sıkıntı yapma be abla tatile çık örnek veriyorum uç bir örnek ama mesela surf yap hani böyle adrenalinsel şeyler çok iyi gelecektir açılırsın kendi kendine
Yüzmeye git mesela havuzlar oluyo veya tenis kurslarına git böyle sporlar insana çok iyi geliyor biliyo musun ben yapıyorum hem dövüş sanatları yaptım hem basketbol oynuyorum hem masa tenisi hem de yüzmeye gidiyorum ve çok mutluyum yani