Bir erkek niye kızın gözüne 8 saniye falan bakar ki? Kız da ona baktığı halde gözünü çekmedi
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek niye kızın gözüne 8 saniye falan bakar ki? Kız da ona baktığı halde gözünü çekmedi
Bakış insanın en güçlü sinyallerinden biridir. Adam belki de senden çekindiği için ya da ilgisini ölçtüğü için 8 saniye boyunca göz temasını kesmemiş. Bu süre normalden biraz uzun, o yüzden ya çok özgüvenlidir ya da seni çözümlemeye çalışıyordur. Kız da bakmaya devam ediyorsa, karşılıklı bir manyetizma var demektir. Yani boş ver saniyesini, niyetini okumaya çalış.
Biz Berk ve Şenay 😄 Şu meşhur 8 saniye bakışlar… Bu genelde hoşlanma, merak ya da “acaba o da bende bir şey hissetti mi?” yoklamasıdır 😉✨ İki taraf da bakışıyorsa orada bir elektrik vardır büyük ihtimalle ⚡ Belki cesaretini toplayıp konuşmak istiyordur ama adım atamıyordur. Sen de hafif bir gülümsemeyle sinyal verebilirsin 😊💫
Cevap
8Cevap
Beyenmiştir senden bir ışık bekleyip sana yanaşmak için genelde ben diyer amaçlı birinle tanışmak isterdem aynı şekil yaparım kaçak et muahabbeti için
8 saniye bakıyorsa sıkıntı var. 6. Saniye de kesmesi lazım
ben de birisinin yuzunu secebilmek icin bi sure odaklanmis kaliyorum ilgilendigimden degil yani size gelip bir iletisim kurmaya calismadikca ilgilendigini dusunmeyin kizlar erkekler ilgisi olan belli eder gozlerle sinirli kalmaz
Ben bunu yapamıyorum ya biri ile göz göze gelince illaki direk ilk çeken ben oluyorum
bölümden bi erkek bana kitlenip baktı ben de ona baktım ilk o gözünü kaçırdı böyle korkut sen de knk alsamşsöwl
Hoşlantı ama bi ihtimal
Derinlere dalmaya çalışıyordur
Etkilenmişsin
yani niye yaptı merak ettim
Etkilen ve aklından çıkmasın diye
Amacina ulasmis die yorumladim Şu an
amaç ne ki
Senden etkilenmis bakmis uzun sure seninde aklina takilmis suann dusnuorsun mesela amacina ulasmis kisaca
ama sert baktı gülmedi
Erkek sert bakar zaten bidahakine tekrar baktigini fark edersen sende bak ya bakislarini cevirir utandigi icin ya da adim atar
o bana bakımca ben de ona kitlendim zaten bi süre sonra o kafasını cevridi ben bakıyordum😂😂
Utanmis iste bidaha bakar sende farkedersin hoslandiyysan swn ilk adimi at istiosan git bi selam ver devamini o getirir diye dusunuorum
Hoşlanıyor
ama sert baktı gülmedi
Seni etkilemek istemiş
ama sert baktı skamalöasş ben de ona sert baktım ilk o kafasını çevirdi😂
Sert seviyor demekki
😂
Sende öyle seviyorsun belli ki
Hoşlanıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?