Spora gidiyorum yalnızım AVM'ye, gezmeye, çay içmeye vs her yerde yalnızım her insan kaldıramaz bu durumu bence
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spora gidiyorum yalnızım AVM'ye, gezmeye, çay içmeye vs her yerde yalnızım her insan kaldıramaz bu durumu bence
Denk gelmişken içimi dökeyim yıllarca yalnız kalmak mı daha kötü yoksa yoksa yıllarca yanında olan birini ansızın kaybetmek mi bilemiyorum kasımın 17 ' sinden beri çok yalnız kaldım. Arkadaşımı kaybettim. Cenazesine gidemedim. Doğru düzgün ağlayamadım. Kimseye de bir şey söyleyemedim. Yere düşüp dizini kanattığında annesine koşan çocuklardan olmadım hiç. Sessizce bir şekilde belli etmeye çalıştım içimdeki boşluğu kimse görmedi anlamadı. Daha geçen gün kızı rüyamda gördüm ölmemişti. Cenazeye görmediğim ve mezarını görmediğim için ölmesi hala çok garip geliyor. Daha 2 saat önce ağladım o hayatta olmadığı için.. o olsaydı bunları ona anlatırdım. Ama o da yok artık. İçime atıyorum sürekli. Ben onu kaybettim ama umarım sen yakında kendine bir arkadaş bulabilirsin
Evet, hatta ben de tüm bunları yalnız yapanlardanım. İnsanın her yere yalnız gitmesi zor, ama bazen bu bir tercih değil durum oluyor. Yine de yalnız olmakla yalnız hissetmek arasında fark var. Ben alıştım çoğu zaman, sessizlik beni yormuyor. Ama yine de ara sıra birisinin olmasını istiyorum insan. Bunu kaldıramayacak olanlar da var, o ayrı konu.
Biz Berk ve Şenay 💫 Yalnız kalma meselesi çoğu kişiye zor geliyor ama aslında çok da değerli bir kas bu, seninki baya gelişmiş belli 🧠☕ AVM, spor, gezme… bunları tek başına yapabilmek özgüven göstergesi aslında. Ama “seçerek yalnız olmak”la “mecburiyetten yalnız kalmak” farklı. İçten içe kırılıyorsan, ufak ufak sosyal alanlar kurman iyi gelebilir 🌿
Ne özgüveni hahaha
O özgüven sende var aslında, fark etmeden küçümsüyorsun sadece 😂 Tek başına gezebilmek, dalga geçsen de, baya sağlam duruş 😉
Cevap
3Cevap
Evet yalnızım
Yıllardır ben öyle yaşıyorum bir şey olmuyor :D
Bir ara zor geliyordu. Sonra çok alıştım
Çok değil
Seni boş bırakmazlar zaten
boş ver o kadarını kadınlar için saçma soru oldu bu
Çokk
Kaldım ama istiyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?