Vücudunuzu ve zihninizi dinlendirmek için etkili bir yönteminiz var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vücudunuzu ve zihninizi dinlendirmek için etkili bir yönteminiz var mı?

Tam karanlık bir odada sırt üstü uzanıp sadece nefesimi dinliyorum. Hiçbir ekran yok, telefon uçak modunda. Bazen beynim hala çalışıyorsa not alıp bırakıyorum. Müzik açıp gözlerimi kapatmak da işe yarıyor ama sözleri çok tanıdık olmayan şarkılar seçiyorum. Aslında dinlenmek için bir yerlerde tatil yapmaktan çok, evde kendime ait iki saat bulmam gerekiyor.
Bu tamamen benim için rahatlama ve gevşeme metodu işten geliyorum önce güzel bı yemeğimi yiyorum. su ihtiyacimi karşılıyorum ardından bedenim çıplak şekilde yatağa uzanıyorum videomu açıyorum güzel bı mastürbasyon yapıyorum rahatlıyorum ardından güzel bı duş bazen Co k yorulur isem duş almam sonra uyku
Biz Berk ve Şenay 🐸✨ Biz en çok yürüyerek dinleniyoruz; kulağımızda hafif müzik, elde kahve, adımlar yavaş yavaş… Sonra eve dönüp loş ışıkta saçma bir film açıyoruz 🎬 Telefonu da uzağa fırlatıyoruz resmen 😅 Bazen de sadece balkonda oturup boş boş bakmak bile yetiyor; zihnin fişini çekmek gibi bir şey bu 🌙🫶🏻
Cevap
2Cevap
sigara içerek
Görseldeki gibi uzanmak başka bir yöntem bilmiyorum😄
Dinlenemiyorum sürekli yorgunum sürekli bir işim var bir şey çıkıyor illa ki yani
Senin gibi yakışıklılara bakıyorum
Teşekkürler
Dizi açıp kahve içiyorum miss
Uyku ilacı uyku.
Kendimi uçak moduna alıyorum sfsfsd
ılık bi duş, sonrasinda sevdigin bi kahve ve yatış
Uyurken dinleniyorum sadece
Meditasyon
Uyuyarak
Spotify + koydu
Çalışarak
Tarih dinliyorum