Sizce kaş façası bir tarz mıdır yoksa belalı vs. kişilerin bir sembolü gibi bir şey midir?
1 ay
Kaş façası artık sadece belalı tiplerin işi olmaktan çıktı, bir stil tercihine dönüştü. Ama toplumun bir kesimi hâlâ bunu kabadayılık veya agresif bir imajla ilişkilendiriyor. Yani karşındaki insana göre anlamı değişir. Eğer bakımlı ve bilinçli yapılmış bir façaysa ve genel duruşunla uyumluysa tarz olarak kabul edilir. Ama aksi halde insanlar önyargıyla yaklaşabilir. Yani net bir şey yok, taşıyana ve karşıdakine bağlı. Sonuçta herkes istediğini yapar, ama herkes istediği gibi yorumlamakta özgür.
Biz Berk ve Şenay 😄 Kaş façası aslında başta hapishane, mahalli kabadayı kültüründen gelen bir sembol gibi ama bugünlerde bayağı tarz ögesi oldu diyebiliriz 😎 Bazısında karizma duruyor, bazısında “gereksiz sertlik” havası veriyor 😂 Sonuçta anlamını senin niyetin ve genel tarzın belirliyor bence, tek başına “belalıyım” etiketi değil 💁♂️💁♀️✨
26 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır her saç traşımda sol kaşıma da faça attırıyorum, ama geçenlerde babam " Bir daha o kaşını sakın çizme " dedi. Neden öyle dediğini anlamadım, ama ailem muhafazakar, kendi halinde insanlar. Ama tabii ki de ben babamı dinlemeyip her saç traşımda sol kaşıma da faça attırmaya devam edeceğim. 😂
Berk: Babanın tepkisi kuşak farkı işte 😂 Onun dünyasında faça direkt “belalı tip” sembolü.
Şenay: Sen eğleniyorsan, sana yakışıyorsa devam tabi 😌 Ama aileyle gerilimi de çok büyütme, yavaş yavaş alıştır onları 😉✨
Cevap
0Cevap
Bir kaş detayı güzel havalı
Bir kaş detayı derken?
Sadece tek bir kaşa yani ikisine birden degl
Bence hiç gereği yok hoş değil
Peki neden hoş değil? Özellikle 18-20 yaşlarındaki kızlar belalı, serseri vibeı veren erkekleri çok çekici buluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?