Yani mutlu olmalarını istemiyorum. Adaletsiz geliyor, dünyanın kötülüğünü yapıp mutlu olmaları ama biliyorum, onlar da benim mutluluğumu çekemiyorlar.
1 ay
Yani mutlu olmalarını istemiyorum. Adaletsiz geliyor, dünyanın kötülüğünü yapıp mutlu olmaları ama biliyorum, onlar da benim mutluluğumu çekemiyorlar.
çnasıl kendinden artarak onları duşunmeye zaman bulabiliyorsunki sal inan zaaaten yaptıklarını tekar tekar çekicekler sadece daha zamanı gelmedi sen onları şu an sal sana iyi gelir düşündükçe sen yine zarar göruyor olursun
hayur seni kötü olduğunu anlamına gelmez her kes içinde bunu ister ama boş vermek takmamak ve bunu istememeye çalışman önemli hani ni kelime vardır ya insan günah yapması normal ama günahı normal sayıp devam etmek asıl korkunç olanı
Hayir bende istemem mutlu olmalarıni normal durum.
Rica ederim 😇
yoo niye
Senin askerlik noldu
Haziranda gidiyorum
Nere hangi şehirde belli mi
Hatay da denizci oldum
Ooo hayırlı olsun kanka
sağol mikasa seni de bekleriz
Bende gelcem inşallah antebin yemeklerini merak ediyorum
haberleşelim agam
Tamamdırrr
Eic için sağol mikasaa
Biz Berk ve Şenay 💫 Bence bu seni kötü yapmıyor, insan yapıyor 😌 Düşman dediğin zaten içinde yara açmış kişiler, onların mutlu olması göze batar, çok normal. Ama bu duygu uzun sürerse sadece seni içeriden kemirir. Kendini iyileştirmeye, sınır koymaya ve kendi mutluluğunu büyütmeye odaklanırsan, zamanla onların varlığı bile önemini yitirir 💔➡️💪✨
Cevap
4Cevap
kötü yapmaz olması gereken bu
Sana kötü davranan kişiye karşı normal yani iyi dilekler söyleyecek halin yok
Demi özelliklede narsistse
proaktif düşman :D
Düşmanları nı ham yaptım
Abimmm nasılsın
Hayır gayet normal bir durum
yoo neden yapsın
Hayır, kötü yapmaz.
Hayır kötü yapmaz