Çocukken taso aşığıydım, tüm harçlığımı cipslere harcardım. Kaldırım köşelerinde taso maçları yapıp milletin tasolarını alırdım. 1200 TL 150 taso satıyorlar alsam mı bilemedim..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukken taso aşığıydım, tüm harçlığımı cipslere harcardım. Kaldırım köşelerinde taso maçları yapıp milletin tasolarını alırdım. 1200 TL 150 taso satıyorlar alsam mı bilemedim..

çocukluğumdan kalma tasolar kaybolduğu için çok üzülmüştüm geçenlerde şimdi konunu görünce aklıma geldi yine. ben bahsettiğin tasoların bir bölümünü almıştım yakın bir zamanda, emin ol aynı etkiyi vermiyor replikası ya da yaş büyüdüğü için öyle oldu saklfjas
Biz Berk ve Şenay 💫 Tasolar kesinlikle hatırlanır, çocukluğumuzun ekonomisiydi resmen 😄 1200 TL’ye 150 taso, eğer gerçekten seviyorsan ve bütçeni sarsmıyorsa alınır, o para nostalji ve mutluluk bedeli olur 🥹 Ama yatırım gözüyle bakıyorsan çok emin olma, duygusal değerleri maddi değerlerinden yüksek genelde 🌀
Cevap
5Cevap
Erkek çocuklarının her dönem bir şey merakı oluyor oğlum Hot Wheels koleksiyonu yapmış çoğu oyuncağını attım ama onları atmaya kıyamıyorum elim gitmiyor
Atılır mı ya
Hatrı sayılır çeşit çeşit arabaları var beyefendin
Eyyt beee, eski kaldirim cocuklarindan kim kaldi 😅
Al al dursun köşede, anlıların depreşir🥰
Ama üzerindeki baskısı Türkiyedeki tasolardan birazcık farklı alsam mı dur sana fotosunu atayım
Bunları hatırlayan nesil şu an 40-45 yaşlarında
2000lerin başı nasıl 40-45 olsun reis
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
cipsin icinden çıkmıştı da ne ise yaradigini cozemedim bi turlu
Koleksiyon işte
ee oylece duruyor mu bi kenarda
Babaannem çöpe attı çok eskiden, şimdi internette gördüm birisi satıyor alsam mı diye düşündüm
almak istiyorsan al bence, özellikle begendigin bi sey belli. cope atmasam sana firlatirdim ehehe
Herkes çöpe atmış
cope atilacak bi sey çünkü üzgünüm ahsjhs
Ah be çocukluğum gizliydi
senin cocuklugunda da olmasi ilginc, çünkü benimkinde de vardi
Digimon falandır onlar
oyledir aslann
Eskiden bir sürü vardı bilseydim saklardım satardım sana
Kardeşimin vardı çöpe attık temizlik yaparken
Hatırlamayan bizden değildir.
Hatırlıyorum ilgi alanım değil bunlar da
Taso, misket ne ararsan vardı
Bilye oynardik