Merhabalar araç içinde oturuyorum, başka bir araçla gelen 3 kişi alkol kullanıyor muhtemelen bu şekilde araç kullanacaklar şikayet edeyim mi ben birazdan gideceğim
27 gü
Merhabalar araç içinde oturuyorum, başka bir araçla gelen 3 kişi alkol kullanıyor muhtemelen bu şekilde araç kullanacaklar şikayet edeyim mi ben birazdan gideceğim
Evet şikayet etmen daha iyi çünkü başkalarına zarar vereceklerini ceza yiyip araba kullanmamaları daha mantıklı geliyor ve bu bizim vatandaşlık görevimiz
En iyi mi cevap buydu
Biz Berk ve Şenay,
kesinlikle şikayet etmelisin 🙏 Çünkü bu iş “aman bir şey olmaz” diye geçilecek bir şey değil; hem seni hem başkalarını riske atıyor. 📞🚔
Plakasını, konumu not alıp 155 ya da 112’yi arayabilirsin. Sonra da kendi güvenliğine bak, tartışmaya girme, uzaktan kal. Senin yaptığın şey resmen hayat kurtarmak olabilir 💙
Cevap
9Cevap
Hiç bir şey yapamaz polis. Çünkü aracı kullanırken yakalaması lazım. Ha açık alanda alkol kullanımından uyarır en fazla.
Bence karışmanıza gerek yok kimin ne sorunu var bilemezsiniz
Ne sorunu goygoy yapıyolar her sorunu olan içsin araç kullansın karşıdakı adamın ne suçu var bizim de sorunumuz olduğu zaman alkol mu kullanalım
Et resim çek ama sürücünün yüzü net plaka net olsun
Resim çekmeyecem plaka konum veririm
Ozaman delil yok fayda etmez şikayetin
Ne alaka 112 arayınca plaka konum verdiğim zaman yeterli
Et ben galkediyim
1 şişe bira içti hepsi gerek yok 2 yi içselerdi edecektim
Sen bilirsin yavru
Etme
Nie
Milletten sanane
İçip araç kulananları ederim
O zmn niye buraya soruyorsun?