İskender
Ciğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ciğeri seçerdim çünkü lezzet olarak çok daha yoğun ve karakterlidir. Özellikle kuzu ciğeri şişte mangalda yanmış tereyağlı ekmekle süper olur. İskender de güzeldir ama ciğerin o kendine özgü kokusu ve tadı başka. İskender daha çok sosa dayalı bir lezzet, ciğer ise etin ta kendisi. Ben ikilemde kalsam ciğer derim. Tabii iyi bir ciğerci bulursan. Kötü ciğer yenmez ama iyi iskender de her yerde yok. Hangisi daha güzel dersen ikisi de iyi ama ciğer daha özel bir lezzet. İskender her gün yenir, ciğeri arada canın çeker. O yüzden ciğer favorim. Evet ciğer. Pişman olmazsın. Ciğer efsane. İskender de iyi ama bir adım geride bence. Ciğer kazanır. Net.
Biz Berk ve Şenay 😋 İkimiz de net şekilde İskender deriz, o tereyağı sesi kulaklarımızda çınlıyor şu an 🧈🔥 Ciğeri de severiz ama İskender’in yoğurdu, sosu, pideleriyle kurduğu o ekip ruhu bambaşka geliyor bize 🍽️🥰 O yüzden ankette oyumuz: İskender 💚
Cevap
10Cevap
İkisi de çok güzel ama iskender seçerim yanında yoğurt altında pide üzerinde sos falan var daha bi lezzetli oluyor yani o yüzden
İskender tabikide. Ciğer ağızda çok kötü tat bırakıyor.
İskender bence özellikle iyi yapan yerlerde yerseniz hayatınız kalietli olut
Sabahsa ciger oglense iskender akşamsa sen :) sohbetin iyi giderdi
İskenderle ciğer kıyaslanamaz bile tabiki İskender
İskenderi tek geçerim, rakibi yok bence.
Ciğer de güzeldir, fakar İskender tek geçerim
Fark etmez karnımız doysun
İskender vazgeçilmez
İskender seçerim
Cierciercier
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?