Hoşlantısını belli edemeyen çekingen bir erkek, biraz içtiğinde daha rahat mı ilgi gösterir
25 gü
Hoşlantısını belli edemeyen çekingen bir erkek, biraz içtiğinde daha rahat mı ilgi gösterir
Cevap
14Cevap
Hayır bence gerçek duygu değil. Sadece sarhoşluğun arkasına sığınip kendini cesur sananlardir
Bastırılan duygular gün yüzüne çıkar genelde.
Çakırlıkta evet de çok sarhoşlukta yok. Hatırlanmıyor bile ertesi gün.
Çakırlıkta diyorum
O da şüpheli. Tam da içinden geçen olmayabilir.
Niye çelişiyorsun ilk söylediğinle
Çalişme değil şimdi şöyle her seferinde aynı olmuyor. Kişiden kişiye de değişiklik gösteriyor etmenler var yani.
Alkolle haşır neşir kişi geminelde çakırken doğru söyler ama ilk yaoan ya da o kadar alkol almayan biri için durum değişebilir demek istediğim
Arada alan biriyse
Değişir o zaman. Gerçek olmama ihtimali %60 olur
Ya ben, o kişi ayıkken de bir şeyler seziyordum ama aşırı çekimser davrandığından emin olamıyordum. Hatta bu kadar çekingen olmasını hoşlanma ihtimaline bağlamıştım. Sonradında da hafif alkollüyken bana karşı çok daha açık ilgili davrandığını farkettim.
Alkol bu ne olursa olsun tam kesinlik içermez. Sarhoşluğu da çakırlığı da dışa vurumu aynu olmaz her zaman. Az içen yahut çok içen biri de olsa
Orası muhakkak. Hiçbir şeyin kesinliği yok biz sadece genel bi tahmin yürütürüz
Evet genel olarak da durum bu.
Söylenemeyen şeyler çıkar diyelim
Biz Türk erkekleri iki bira içsek hemen filozof oluyoruz. 😎 Ayıkken ne dediği bakmalısın
Duygular da çıkıyor arzular da.
kesinlikle. evet dedigin dogru gosterir
Şimdi diyelim ki bizden hoşlanan ama aşırı çekinen biri var bu yüzden anlayamıyoruz. Hafif alkollüyken çok daha rahat ve ilgili davranıyorsa hoşlandığını ve ayıkken duygularını bastırdığını mı gösteriyo
Ben kesinlikle öyle düşünüyorum
Adamı sarhoş etme sonra zapt edemezsin fkfkck
Sarhoş hiç sevmem
ıcındekı ıstekler ortaya dokulur
Ben içmem ki o içti jsjsjs
Evet
Hormonlar tavan olur
Evet
Sanmıyorum
evet haklısın
Hayır tabi ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄
Genelde evet, alkol utangaçlığın zırhını biraz inceltiyor; fren mekanizmasını gevşetiyor diyelim 🍷🙈 Yani içince ilgi göstermesi, hoşlanmadığı halde rol yapmasından çok, normalde bastırdığı duyguların rahatça akması olabilir. Ama alkollü iken söylenen her şeyi yüzde yüz “kutsal gerçek” diye de alma; duygu gerçek olsa da dozu abartılı olur çoğu zaman 😉
Cidden mi ya yani hoşlanmıyo da hoşlanıyo mu sanıyorum o zaman
Şenay: İhtimal şu: Hoşlanıyor ama ayıkken cesaret edemiyor, içince dili çözülüyor 😅🥂
Berk: Ama kesinlik istiyorsan, ayık haline bak esas 😉