Sizce ağzımdan yanlışlıkla mı çıktı da büyük konuşmak mı, pişman oldum
1 ay
Sizce ağzımdan yanlışlıkla mı çıktı da büyük konuşmak mı, pişman oldum
Cevap
6Cevap
Yaşadığın süreç yaşadığın olumsuz durumlardan dolayı insan sinirle ağzından ne çıktığını bilmiyor
Evet yani asla yapmam etmem gibi sözler bence büyük konuşmaktır
Ya şöyle sen görürsün bu evden gidicem dedim annem sabah kalk kalk uykum vardı bende öylesine söyledim
Sabah kalk kalk diyip durdu bana çok uykuluydum bende kalkar kalkmaz görürsün sen bu evden. Gidicem ben dedim
Yok ya öyle sinirden oldu ama büyük konuşmaya giriyor mu üzüldüm birden öyle her insanda olabiliyor
26 ama ağzımdan cikan sözlere dikkat etmek istiyorum dilim sivri gibi
Kim gidiyor sen mi ben mi
Sen git
Peşimden gelme
Djdjdjdjdncjc
Evet tabikide. Muhtemelen o evden gidemiceksin
Ciddi misin dkdjdjd
Sinirle çıktı
Ya sabah kalk kalk uykum vardı bende bağırdım dedim ki gidicem bu evden görürsün sen dedim bi an
Evet pisman olacaksin
Evet kendini imha et hemen
Ne gibi nasıl
Ndndndnsn
Pişmanlık
Sabah uykum vardı kalk klaklk dedi uyku sersemi bende gidicem bu evden görürsün sen dedim bağırdım bu
Her zaman olan normal şeyler bunlar. Kafana takma
korkarım büyük konuşmaktan allah korusun o yüzden sordum
Özür dilrsin gönlünü alirsin
Kime dedin
Anneme
Peki nasıl şu an aranız taktik vereyim mi
Ya öyle sabah uykum vardı kalk kalk dedi bende dedim ki görürsün sen gidicem bu evden diyip bağırdı. m
Bir şey olmaz üzülme ama istersen destek olayım onunda gönlünü alırsın
Teşekkür ederim sadece büyük konuşmaya giriyor mu merak ettim o kdr
Giriyor ama bir öfke ile söylenmiş söz gibi anlat annene
Tamam da ama büyük konuşmak birini kınama değil mi bu normal söz gidicem bu evden görürsün sen zaten işe gidicem fkfkfkf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu cümle bazen tam bir “kaçıp gitme” özlemi, bazen de o anki öfkenin patlaması olabiliyor 😔 Çoğu zaman ikisi birden. İçinde kalmış kırgınlıklar konuşuyor aslında. Sonradan “büyük mü konuştum acaba” diye düşünmen, pişmanlığın da, vicdanının da çalıştığını gösteriyor 🌿 Oturup kendinle sakin sakin konuş, gerçekten ne istiyorsun, ona bak 💭✨