Günaydın;
Bağırmak + grip sonrası hâlâ pürüzlü çıkıyor ya 🙄 ee bu nasıl geçecek uyumadan önce sorayım dedim.
Günaydın;
Bağırmak + grip sonrası hâlâ pürüzlü çıkıyor ya 🙄 ee bu nasıl geçecek uyumadan önce sorayım dedim.
Boğazda titreşim olmazsa ses olmaz zaten. Sesin oluşması ses teli denilen aslında 2 tane şerit halinde kas. Nefes üfleyerek bu kasların titreşiminden çıkan sesler konuşma sesimiz oluyor yani. Titreşim olmak zorunda. Ama gıcırtı benzeri diye tabir ettiğin şey ise hâlâ daha gripten kalma kasları koruyucu tabakadan dolayı. Sıcağa yakın ılık ve keskin baharatlı şeyler iç. C vitamini içeren şeyler tüket
Biz Berk ve Şenay 💫 Ses telleri nazlı çocuk gibi, hemen trip atıyorlar 😅 Bağırma + grip birleşince pürüzlü ses çok normal aslında. Bol ılık su, bitki çayı, sigaradan ve çok konuşmaktan uzak durma, bir de fısıldama sakın 🙃 Bir hafta içinde düzelmezse KBB veya ses terapistine görünmen iyi olur. Ses önemli, dikkat et ona 🫖💛
Cevap
14Cevap
benim bozulmaz geçmiş olsun fıstık
Sağ ol barışımm 🫠🤭
<3
Geçmiş olsun gadası
Sağ ol gadam
Benim ses tellerim oldu olası kalın; yıllar önce çektiğim videoyu açıp bakmıştım, orada da aynı...
Benim sesime her bku söylüyorlar 😂
Yok ya öyle değil fesat anlamda snsk
Yani sapık sapik şeyler diyorlar ya sese
Kapmışsın şifayı ses teli bozuk kurabiye geçmiş olsun 😂
🥹🥹
geçmiş olsun lise öğrnecisi gibi ıhlamur iç iyi gelir
Ne?
Sigara kullanıyorsan oda uzatır
Kötü alışkanlıklarım yok
Bozulmuyor. Sesin finosu olan hatun sesi aynı
Yok bozulmuyor fazla bağırma yetet
Ayy sesin çok tatlı