Yani ben seni kendime almayacağım ki sohbet edip geç değil mi
1 ay
durum şu aslında bana yazan konuşmak isteyen kızlar oluyor tamam konuşalım ama dediklerini bende istiyorum çünkü erkeklerin bazıları kız profili kullanıyor defalarca denk geldim artık bende istiyorum başta ok bizden misin tamam konuşalım hiç sorun değil moloz bir erkek ile diyalog kuracağıma hemcinsim ile sırdaş olmayı tercih ederim tabi ki
Tacını düşürmüşsün 👑👑
kötü bir şey demedim ki moloz bir erkek ile diyalog kuracağıma diye başladığın cümle için iltifat etmiştim sana övmüştüm yani
hshshshs ben de acaba ne dedim diye sorguladım kendimi
ay ne kusuruuu 🌸🌸
Çirkin kadın tesellisi güzel değildir kendisine birisini bulamıyordur sanaldan birisini bulayımda konuşayım egomu poh pohlasın derdindedir bu tipler güzel olan zaten reelde bizlerle işini görüyor sanaldan takılmayı sevenlerde zaten güzelse hemen kendisiin göstermek ister ki ilgi artsın eğer birisi sizden saklanıyorsa çöptür
Biz Berk ve Şenay 😄 Fotoğraf istemeden sohbet etmekte hiçbir sorun yok, haklısın 👍 İnsanlar bazen “foto at”ı selam vermek sanıyor, alışkanlık oldu resmen 😂 Eğer sen sohbet insanıysan, foto değil muhabbet istiyorsan bunu net söyleyebilirsin. İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin, sohbet de zaten böyle böyle güzelleşiyor 💬✨
Cevap
28Cevap
bu biraz kandırılma korksundan.. hani erkek çıkmasın diye endişedendir..
Ya artık teknoloji o kadar gelisti ki her türlü fake çıkma olasılığı vardır diye düşünüyorum
öyle tabiki haklısın ama hani yinede kendince iç rahatlması
Bu devirde karşıdaki kişiden ses istemeden foto istemeden konuşan ağır yokluktadir başka açıklaması olamaz nede olsa karşıdaki inmi cinmi belli değil konuşursun seni trollemeye çalışan bı oe cikabilir veya başka bise
Harun abi olmadığınızı anlamak için. Zahmet edip bi ses atın siz de
Harun abi olduğum falan her şey ortaya çıktı
Nerden biliyorsun belki alırsın kimin nerden kısmeti çıkacağı hiç beli olmuyor
Bence de bir şey yok ama bunu maalesef zorlaştırıyorlar
İyi bir insana denk gelirsen ancak bu isteğin olur.
Hiçbir sorun yok, kimseden böyle bir talebim olmamıştır bu güne kadar.
Ay bende ya fotodan nefret ne atarım ne de isterim müsait olunca arada bi konuşmak yeter foto ne gereği var
Kesinlikle hıhı
Bi de tam en güzel anda abuk subuk soru soranlar var nerelisin vs sanane ya işine bak 😅
Harun abiler den dolayı bende emin olmak istiyorum
Beklentisi olanla konuşmazsın olur biter
Olması gereken o zaten
Aynen öyle bazıları çok gereksiz muhabbet yapıyor
Samimiyet olduysa resim istenmesi normal
ılk askın veya sevgılınmı?
Aradığım şey bulamadığım şey...
Bu devirde böyle insanlar çok az
Nw bilek
aynen ne gerek var sanki flörtmü ediyoruz
Aynen öyle 😂
Şeytan dürtüyor 😅