Yani kısacası sigara ve alkol içen erkek mi tercih ederler yoksa bunların hiçbirini kullanmayan erkek mi? Lütfen dürüst olun gerçeği söyleyin.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani kısacası sigara ve alkol içen erkek mi tercih ederler yoksa bunların hiçbirini kullanmayan erkek mi? Lütfen dürüst olun gerçeği söyleyin.
Arada alkol içen biri olursa iyi olur mesela bir davette bir organizasyonda veya romantik bir yemekte falan yani sosyal içici olsun bokunu çıkarmasın çünkü ben öyle alkol içenlerdenim. Sigara içeni ise tercih etmem ❌
Sosyal içici olurum tabi ileride eşim için :D sigarayı bırakabilirim ki bırakma kararı aldım yorumlarınız benim için kıymetli
Nah olursun
Neden öyle dedin ki :D
Biz Berk ve Şenay 🙂
Senin merak ettiğin şey aslında “nasıl bir hayat tarzı istiyorum ve buna kim uyuyor?” sorusu 🍻🚭
Bazı kızlar içen erkekle eğlenceyi, “cool”luğu bağdaştırıyor; bazıları ise sigara kokusuna, sarhoşluğa asla gelemiyor. Yani net bir çoğunluk yok.
En garantisi, kendi bedenini ve sınırlarını düşünerek karar vermen. Kendinle barışık, tutarlı ve saygılı olman, sigaradan da alkolden de daha çekici 😉✨
Cevap
0Cevap
Ne saçma soru kim alkol sigara içen birinden hoşlanır. Tipine kişiliğine bakıyor millet
Haklısın
Ben içenden hoşlanıyorum nedense ama ailem beni öyle biriyle evlendirmez 🤣🤣
Tam bırakma kararı alıyorum hoop senin gibi cevap veren birisi çıkıyor kafamın içi yine çin keranesine döndü 😂😂
😂 Hiç inanmazsın birde kapalıyım çok enteresan bir durum ya ama hoşuma gidiyor
Shsjsjshs
kotu aliskanlik yanlış
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?