Yanımda neler bulundurmam gerek, duş nasıl alınıyor, şampuan, macun, fırça, onlar götürülüyor mu, fatura vs ne bileyim, giren bana anlatabilir mi, nasıl oluyor bunlar
1 ay
Yanımda neler bulundurmam gerek, duş nasıl alınıyor, şampuan, macun, fırça, onlar götürülüyor mu, fatura vs ne bileyim, giren bana anlatabilir mi, nasıl oluyor bunlar
Cevap
7Cevap
Üstündeki hiç birşeyi alamıyorlar terlik iç çamaşırı pijama çorap falan başka hiç bir şeyi içeri almazlar
Dış macunu atıyorum şampuan nasıl oluyo duş fılan
Almazlar içerden kantinden alacaksın
Ne kadar bulundurmam gerek yanımda
Ne kadar yatacaksın bellimi
4 sene verdıler ama hepsını yatmam heralde
Yok hepsini yatmazsın 3/4 yatıyorsun toplam 3n fazla 2 sene yatarsın EN FAZLA 1 sene denetimli var açık a geçersin zaten yakın zamanda denetimli artarsa daha erken çıkarsın suç ne
5 er tane al yedekli
Pekı çalışma yerleri var mı orada iş yeri fılan var dıyolar maaşlı en azından
Var vat mesleğin varsa bir süre sonra çalışmalara gidersin direk açık a mu teslim olacaksın
Kapalı
Hemen işe alırlar mı sence
Yok almazlar önce bir süre çalışmaya elverişli olup olmadığına uyum duruma isteğine bakıyorlar
Cezaevine bir kendiniz, bir giyecekleriniz bir de kimliğinizi götürebiliyorsunuz... Allah kurtarsın.
Dısardan para gönderen olmayacak ordaki işlerden mı yararlanabılırm
Cezaevlerinde mahkumları çalıştırdıkları işler olur başvururlarsa. Bu yüzden yararlanabilirsin evet.
ellerine kelepçe vuran polisler bile ona hayrandı...
bi an aklıma geldi nerden geldiyse
Ne sebeple giriyorsun ki
Anlatırım da önce merak ettıklerımı söylesen
Hiç birini almıyorlar diye biliyorum elbiselerin dışında
Allah kurtarsın
vazelin götür
Neden
Ya he he
Niçin giriyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, önce sakin bir nefes alman için buradayız 🤝
Cezaevine girerken çoğu eşyayı zaten içeri almayacaklar; temel ihtiyaçların kantinden karşılanıyor, yanında para olması işini kolaylaştırır 💸 Şampuan, diş macunu, fırça gibi şeyleri içeriden alıyorsun; ilk girişte bazen temel paket veriliyor 🧴🪥 Duş da genelde koğuşların ortak banyosunda, belli gün ve saatlerde alınıyor 🚿 Detayları da gireceğin yerin yönetmeliği belirliyor, orada sana adım adım anlatacaklar merak etme 🙏🏻