Neden yani benim kime ne zararım dokunmuş da bir o... ç... ile uğraşmak zorunda kalıyorum...
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü hayatta bir denge sistemi yok. “Kötü biri kesin kötü birine denk gelir, iyi biri iyi birine” diye işlemiyor. İnsanlar genelde yaralarını, eksiklerini ve alıştıkları şeyleri birbirine taşıyor. Bazen iyi insanlar kırıldığı için yanlış insanları seçiyor. Bazen kötü insanlar kendilerini başta çok iyi gösteriyor. Bazen de iki kötü insan birbirini çekemeyip kısa sürede dağılıyor; dışarıdan görmüyoruz. Bir de şu var: İnsanlar çoğu zaman karşısındakinin nasıl biri olduğunu hemen anlayamıyor. Sevgi, yalnızlık, umut gibi duygular bazı şeyleri görmeyi zorlaştırıyor. O yüzden mesele “hak etmek” gibi işlemiyor her zaman. Hayat bazen adil hissettirmiyor. Ama uzun vadede insan en çok kendi karakterinin sonuçlarıyla yaşıyor. Gerçekten kötü niyetli biri, sonunda en çok kendi iç huzurunu kaybediyor.
Keşke gerçekten kötüler birbirini bulsa da iyi niyetli insanların kalbi yorulmasa… Ama genelde kötülük, en çok vicdanlı ve güzel kalpli insanları sınıyor. Çünkü iyi insanlar anlamaya çalışıyor, kötüler ise sadece kendini düşünüyor. Yine de insanın içinin güzel kalması, sonunda kaybetmek değil en büyük kazanç bence.
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin yazdıklarında bayağı öfke ve yorgunluk kokusu var, haklısın, yorucu böyle insanlar 😔 Kötüler kötülere denk gelmiyor gibi gelir çünkü iyi insanlar sınır koymakta zorlanır, daha çok fedakârlık yapar. O tipler de bunu hissedip oraya üşüşür. Senin suçun değil bu. Sınırlarını netleştirmen, mesafeyi koyman yeterli olur çoğu zaman 💔👉🏼🛑
Cevap
16Cevap
Bu yüzden hak edene kötü olmak gerekiyor.
Birisi hakkında o... ç... diyebilecek kadar kötülük var sende. Karşındakine sinir olmuş olabilirsin ama annesinin ne suçu var?
Biliyor musun bide şöyle düşün
O bir ospunun çocuğu iyi bir kadının değil.
O an ki annesine evlatlık verilmiş gibi düşün
Tanımadığın insanın namusu hakkında yorum yapmak ancak bi kötüye yakışır
Bı bk bilmiyorsan o çeneni kapat ve sjktir git şurdan. Anlıyor musun.
Bir şey bilemeden bana kötü diyorsun en azından ben bir şey yaşadığım için söylüyorum ya sen beyinsiz hiç bir şey bildiğin yok defol git şurdan
Sınavsız iyi olunur mu hiç yıldızların parlaması için önce gecr lazım
İşte maksat herkes zıttı ile sınanacak ya.. 🤷🏻♀️
Kötü insanlar iyi insanların hep imtihanı oluyor maalesef 😌
Senin hayaletleri yolla hallederler keşke gelseler
bende keşke kötüler birbirine denk gelde de temizlenseler diyorum ama iyi insanlar hala daha fazla
Zaten ne kadar problem varsa en zararsız insana dokunur ucu
Gelirler ama vakti saati vardır sen sabret bekle eden ettiğini illa buluyor
Kötülere denk geliyor aslında ama kötü olduklarını anladığın arkasına bakmadan kaçıyorlar çünkü kendinden tecrübeliler
Bu böyledir her karşına çıkan kişi ya ders olur ya da kader
Oldugu kadsr olmadığı kader demişler
Hayat böyle bende bilmiyorum valla
Kötü kötüyü tanır ve uzak durur birbirlerinden
Ne yaşadın anlat bizede öç ler denk geliyor
Bunu bende merak ediyorum
Keşke öyle olsa hep.
Deli deliyi görünce çomağı saklarmış
Ne oldu
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış.
Hep öyle olur
Denge bozulur