exe aylar sonra önemli bi şey yazdım ve saatlerdir mesaja bakmıyo balık burcu ve full özelliklerini taşıyor sebebi nedir bunun canını sıkan bi mesaj değil zor bi süreçten geçtiği için ufak bi cümleyle nasıl olduğunu sordum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer exe aylar sonra önemli bi şey yazdım ve saatlerdir mesaja bakmıyo balık burcu ve full özelliklerini taşıyor sebebi nedir bunun canını sıkan bi mesaj değil zor bi süreçten geçtiği için ufak bi cümleyle nasıl olduğunu sordum
Cevap
2Cevap
Balıklar trip yapmazlar.
Küsmezler
Mutlak sebebi vardır dönmeyişlerin.
Bekle...🙇♀️
akşam oldu bence konuşmak için kafasındaki vakti beklio ya da cevap vermicek
Siklemiyor seni o kadar basit
sessizce izlemesini biliyo ama sanmıyorum sklemediğini topram
Bende balık burcuyum büyük ihtimal kırılmıştır
Neden kırılsın ki kıran taraf gep oydu zor bi süreçten geciyo diye iyilik yapmak istedim görmezden geliyo kendi bilir
Mezar çiçekten anlamaz
:(
Balık burcu erkeği sıkıntılı tip çok trip atıyor her zaman onun gönlünü almakla meşgul olursun benden demesi çünkü sen boğa burcu bir kızsın senin de sınırların var her şeyi tolere etmezsin
Evet bizim ilişkimizin özetini gecmişsin resmen. Bu arada mesajıma cevap verdi sadece "iyiyim" dedi ben de uzatmadım yolu açık olsun
Konuşmak istemeyen defolup gitsin seni bir daha meşgul etmesin sıcak soğuk yapan insanlardan nefret ediyorum
Cok haklısın bacıım 🥲❤️
Üzme kendini o seni hak etmedi canımsın elini sallasan ellisi ona kalmadın
Yaaa özür dilerim cok gec baktım teşekkğr ederim sen de ben de kaliteli insanlarla karsılasalım insallah ❤️
Sorun değil o kadar sorunlarin var illaki
🌸🌸
Merhaba iyi günler Ben balık burcuyum
Eee sebebi ne peki
sen ne burcusun
Boğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Balık burcu dediğin, bazen kendi içine kaçıp kaybolma ustasıdır 🙃 Zor dönemden geçtiğini söylemişsin; muhtemelen mesajı görüp “sonra yazarım” deyip duygusal yorgunluktan ertelemiştir. Sana tavsiyem, üstüne gitme, alınıp darılma da. Balıklara zaman verince geri dönüyorlar genelde 🐟 Umarız beklediğine değer bir cevap gelir 💌