Kendini komik ya da havalı zannediyor herhalde😄 hadi buna da yaz şimdi.. Soru sitesinde bize ne demek.. Bilemedim
1 ay
Kendini komik ya da havalı zannediyor herhalde😄 hadi buna da yaz şimdi.. Soru sitesinde bize ne demek.. Bilemedim
Bazen insanlar gerçekten ilgilenmediği sorulara “bize ne” yazarak hem umursamazlık hem de biraz tepki gösteriyor. Kimi de ortamı tiye alıyor, ciddi cevap vermek yerine dalga geçerek var olmaya çalışıyor. Ama bu genelde soruyu yazanla değil, kendi tavrıyla ilgili bir şey.
Ciddiye almak istersen almıyorsun, geçiyorsun. Çünkü o tip yorumlar çoğu zaman içerikten çok dikkat çekme refleksi.
Biz Berk ve Şenay 😄
Bize ne’ciler aslında dijital mahallenin “köşeden bakan amcaları” gibi, her şeye yorum yapıp sorumluluk almıyorlar 😂 Bir tık sıkılmışlık, bir tık ego, bir tık da ilgi açlığı kokuyor o “bize ne”ler 😌 Ama itiraf edelim, bazen de pasif agresif rahatlatıyor insanı, o yüzden tamamen yok da edemiyoruz galiba 🙈
Cevap
4Cevap
Kendini imha et yazan da var
O slagı da gördüm de yine o mesala sıkıntı var bulasmaman gereken öyle şeylere yazıyo yine rahatsız edici olsa da biraz mantıklı.. Bu herkese direkt aybı konu sorularında bizene bizene cok rahatsız edici
Onları şikayet edin
Ediyorum ama gizli üye ve sadece inadına mı yapıyor bilmiyorum böyle hamilelik sorularına falan yazıyo, sadece bizene diye hep görmeye başladım. bir şey yapmıyolar maalesef
Bana gönder o soruları gerisi bende
Bak şimdi o bizden diyenlerin hepsinin yorumu uçuyor 😊
Şuanda hatırladığım yok ama tekrar bana ya da başkasının sorunda görürsem atarım..
Sana takıntılı mı
Hayır ya herkese gizlenip başka sorularda falan gördüm bizene diyor herkese bana değil sadece yeni
Görmedim boş ver kendi haline bırak
Zaten çoğunlukla kızların sorusuna yazıyor özellikle hamilelerin falan bende anne olduğum için ilgimi çekiyor bakıyorum, herhalde anne falan olamayan kısır mı milletten acınısı falan mı cıkarıyordur nedir
Belki de dediğin gibi olabilir. öyleyse de kızma empati yap herkes her acıyı kaldıramayabilir bebek kaybı vs kötü bir durum travma yapmış olabilir öyleyse de şifalar dileriz elden bir şey gelmez
Ama her soruya da bizene yazılmaz çok rahatsız edici benim soruma flaan da geldi baskalarının sorusunda da, başka konularda da gördüm ama en cok hamilelik sorularında yapıyor. Ama yani üzgünüm rahatsız edici bizene onun acısından o zaman. Gerçi öyle bişey var mı bilmiyorum sadece tahmin yürüttüm
Siler geçersin o yorumu takma kafana
Naber canım
Sorma sen de
Sende sormazsın soru sitesinde soru
Mantıklı sorular sorarım ben siz her şeyi soruyorsunuz
Ya karı her soruya bizene yazıyor benim soru sorduğumu nerden cıkardın
Hangi karı
Yav sen benim sorunu anlamadım mı.. Soruda bahsettiğim kişi gizlenip millete yazıyor özellikle hamilelik sorularına 18-24 yaş aralığında
Erkektir o
Yani gizli pembeli ama erkek olabilir tabi. Anasına sövsen de yorumu kaldırıyo daha sonra cevap da yazmıyo, en cok hamilelik sorularında görüyorum
Kafayı yemiştir
Xper olabılır mı
Zannetmiyorum çünkü belli konularda yazıyo
abazadir
Yok ya kız ama yani pembe profilli erkekde olabilir bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?