Sanki büyü yapıyorum gibi tepki alıyorum. Doktora gidip o ilaçları içmekten daha güvenli oysa ki.
1 ay
Sanki büyü yapıyorum gibi tepki alıyorum. Doktora gidip o ilaçları içmekten daha güvenli oysa ki.
Cevap
5Cevap
Maalesef bunun ne olduğunu bilen bile çok az var ülkemizde
Evett ben aileme ilk söylediğim zaman büyücülük yaptığımı sandılar. Büyük ihtimalle halen öyle düşünüyorlar. Ama bu zaten içimizdeki olan bir şey, bunun farkında değiliz. Muhteşem bir şey aslında
Aslında uzmanı değilim bende yeni başladım sayılır ama çok hızlı oldu. Hatta ben doğuştan olduğunu düşünüyorum sadece ailem ve ben bu bilinçte değildik. Eğitimlerle de hızlı sonuç aldım diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Umarım sizin içinde güzel yollar açılır
Güzel bir şey çevremde yaptıran oldu olumlu sonuçlar aldılar
Çok güzel, çok işe yarayan bir şey hatta bazı ülkelerde hastanelerde görev alıyorlar bu kişiler ama Türkiye'de insanlar korkuyor. İki arkadaşım vardı söylediğim yapabilirim diye ama korktular. Umarım zamanla düzelir bu durum cünkü en olmaz hastalıklar bilr sifalanıyor.
Çevremdeki kişilerin hastalığı yoktu ama ruhsal olarak sıkıntıları vardı faydalarını gördüm
Zaten bu sifa calısmlarında bizler sadece kanal oluyoruz. Allah o şifayı veriyor hatta melekler rehberler yardım ediyor. Bu birazcık tuhaf gelebilir ama öyle. Hatta manevş ameliyatlar bile yapılıyor ve çok güzel sonuçlar alınıyor.
Nasıl olduğunu biliyorum, hatta tanıyı bile söylüyorsunuz, sen hangi ilden yapıyorsun
Antalya'dayım ben
Biraz uzakmış bende karaman'dayım
Beni de bi şifalasana ya 😂
Neyin var
Hiç yolunda gitmeyen bir hayatım var mesela yeterli olur mu 😂
Bilinmeyen kavramdan korkulur genelde.
Evett aslında doğru o yüzden bu konu hakkında bilgiler sunmam gerekli o zaman. Çünkü çok faydalı bir şey bir çok hastalığa şifa sağlıyor. Allah izin verirse özellikle kanser ve cocuklarla alakalı konulara yönelmek istiyorum.
Saçmalık çünkü
Sensin saçmalık bilmediğin şeye sacmalık demek zaten saçmalık. Ne okudun bu güne kadar bu konu hakkında ne Bilgin var.
Safsata, bilimsel olmayan hurafeler bütünü sndjdj doktora gidip ilaçları içmekten daha güvenli demen bile ayrı bişi
Holografik evren diye bir kitap var hatta ışığım elleri diye de bşr kitap var okumanı tavsiye ederim.
Djdjdjdhhdd tamam okuyup tıpta çığır aççam
Hayatta başarılar size
Size de efem, bilimsel şeylerden sapmayın pls
O kadar bilim bilşm diyorsunuz o yüzden o aşıları vurdunuz. Neyse bir şey söylemiyorum böyle devam edin
Yok biontech olmadım ben, sinovac güvenli. Onu ben de biliyom, siz sadece araştırmadan vuruldunuz. Bu yüzden bilimi suçlayıp safsataları mantıklı bulmayın sdfsdfa
Sen mi yapıyorsun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 İnsanlar bilmediği her şeyden ürküyor, özellikle de görünmeyen, ölçülemeyen şeylerden 😌 Biyoenerjiyi de çoğu kişi “mistik büyü” torbasına atıyor. Senin niyetin şifa olsa da onların kafasında kontrollü, bilimsel gelmeyince korku devreye giriyor. İlaçlardan daha güvenli demen de tetikliyor; çünkü tıp onlar için “güvenli liman” gibi ⚓ Zamanla anlatınca yumuşarlar belki. 🌿✨