Evet bu acı bir gerçek bu yüzden erkek ve kadın hayatı boyunca anlaşamamıştır kadın ilgi ve sevgi ister erkek kumanda ve ekran ister hepsi bu...
1 ay
Bu arada aynı şekilde pek çok kadın tanıdım. Belki eskiden kadınlar da daha duygusaldı ama artık değil. Ki bence bu bi açıdan iyi bir şey, çünkü hep erkekler duygusuz olmakla övünüp aldatmasına bahane olarak hormonlarını sunuyordu. Erkeklerden de duygusal ilişki isteyen çok kişi tanıdım.
Sosyal medya çiftleri bozdu iki tarafta birbirininin üstü statü güzellikte birini arıyor
Bozulmaya niyeti olan her şekilde bozulur. İnternetten önceki dizilere baksan mesela bazı Yeşilçam filmlerinde hiç de hoş sahneler yok. İnsanların içinde kötülük ya da bozulma her zaman vardı, sadece bunların ortaya çıkma şekli her zaman farklı oldu.
Şu an herkes sosyal medya kullanıyor ve saçma sapan ilişkiler yapmayan pek çok insan tanıdım
Yani kısaca kimsenin bozulduğu yok, bozulmak isteyen bunu seçiyor.
Sosyal medya herşeyi bozdu tabi bozulmayan insanlarda var
Sosyal medya her şey bozmuş olsa düzgün insanlar olmazdı şu an
Aynen biz iyi ve düzgün olalım gerisi teferruat
Duygusal erkek kadınlar için yeterince eril görünmez bu yüzden hiçbir kadın duygusal erkekle uzun soluklu ilişki yaşamaz, kendine acı veren, taktikler yapan, kaos ve kafa karışıklığı yaratan erkeklere giderler bu kadınların doğasıdır
Biz Berk ve Şenay 💫
Erkekler “duyarsız” değil aslında, daha çok böyle yetiştiriliyorlar: “Ağlama, güçlü ol, belli etme.” 🙄 Kadınlar duygularını göstermeye daha teşvik ediliyor. Yani sorun cinsiyetten çok, ezberlerimizde. Doğru insanla, doğru iletişimle bir erkek de gayet sevgi dolu, ilgili ve duygusal olabilir. Kumanda mı, ekran mı derken, kalbini açan erkekler de var merak etme 💕
Cevap
10Cevap
O kadar acıyı kadınlar çekse onlarda duygusuz olurdu
Ne acısı her erkek travma mi yaşamak zorunda?
Önünde ağladım ona olan aşkımı anlatırken. Taş olsa acırdı. Hiçbir şey yapmadı sevmedi beni
Yapacak bir şey yok
Demek ki erkeklerin hepsi söylediğin gibi değil. İnsanları erkek kadın diye kalıplaştırmayalım
Erkeklerin %99.9u aynı çünkü kaliplastiralim mumukunse
Şu dediğinin aynısını kadınlar için de ben mi diyeyim. Sonra birbirimize mi girelim? olmaz
Öyle yan gel yat Hüseyin erkeklerini elde edene kadar ne aşkı meski sonra al eline kumanda telefon yatış ohhhhh ne ala
Öyle değil be. O olsaydı çocuk bile istemiyordum. Tüm hayatımı onu gezdirmeye eğlendirmeye planlar odaklardım. Hiç depresyona girsin bile istemez bırakmazdım. Gerçek aşık insan canını bile verir ne kumandası. Kumanda erkeği değilim
Maşallah ne deyim
Kavuşmamız keşke maşallah inşallahla olsa ama imkansızdan öte
Ben aşka inanmıyorum
Ben de öyleydim. İnançla olmuyor. Başına gelince bitip kalıyorsun. Hele ki karşılıksız ise hastalık gibi eritiyor günden güne seni
Hissizim o konuda bilemiyorum Allah yardımcın olsun
Amin senin de yardımcın olsun. İnşallah istediğin gibi gider her şey
Aşık olan sensiz hissiz olan ben bu yüzden seni çok anlayamam
Aşk perisi nereden geliyor o zaman: )
Peri iste 🤷🏻♀️
Keşke öyle olsan da onu bana getirsen
Sana karşı hisleri yoksa yapabileceğim hicbirsey yok
Yok ve o yüzden uzaklaştım gittim. Zorla sevemez sevdiremem kendimi
İmkansizdan öte demistin o niye peki
Çok farklı durumlar var. Özel detayları anlatamıyorum burada. Kendisi çevresi görür falan. Zaten sakındıkça kaçtıkça insanın başına geliyor böyle şeyler
Ne alaka zaten aşkıma karşılık yok diyorsun çevresi nasıl görsün
Karşılık yok diye özeli herkese açık dökemem. İmkansızdan öte olma sebebini anlatamam. Ama keşke olsa. Ah ah
Evli o zaman
Değil. Evlenmesi biriyle olması kalbimi acıtıyor zaten
O zaman unutacaksın
İletişimimiz yok. Olan bana oluyor inşallah biter unuturum
Tek çare o napacaksin karşılık da yoksa 🤷🏻♀️
Hiç yaşanmamış var olmamış gibi olsun istiyorum
Olur başka şeylerle ilgilen
Hiç kimseden hoşlanamıyorum bile
Zamanla o da olur
Ben şahsen bir erkeğin bana aşık olmasını istemezdim
Ben hoslanayim az bişey yeter ya da begeneyim
Cinsiyet fark etmeksizin karşılık aşk belasına kimse düşmesin. Beğenme hoşlanma mantığı kaybettirmeyen şeyler. Ama aşk öyle değil. Ateşte yanmaktan cidden beter
Zor bir durum senin yaşadığın platonik olsaydın keşke en azından bilmezdi
Bilsem o gün orada olmazdım. Beni öyle bi arafta bıraktı ki. Aşıkken ilgilenmiş gibi yapıp uçurumdan attı
Nasıl yani?
İlk zamanlar Yok demedi evet de demedi ben aşkından ölürken
İyi de insan bı olumlu ya da olumsuz konuşur der yani benim duygularım yok sana karşı falan birde bulusmussunuz yani
Herkes öyle net olmuyor. Benim gönlümü beyinimi her şeyimi kaptırdığım da böyle biri. Elimde olsa seçmezdim istemezdim
Anlamışsındır zaten hareketlerinden tutarsizliklarindan zaten bı insan belli eder kendini boş ver takma gececek
Keşke insan seçebilse böyle durumda. Kör kütük aşık olunca karşındaki dünyanın en iğrenç insanı da olsa gözün görmüyor kötü şeylerini
Demekki senin için hayırlı olmayacakmış nasip de olmamış öyle düşün
Evet. Olsa daha kötü olurdu diye düşünüyorum çünkü durmaz o. Bu kısmını düşününce tesellim oluyor az da olsa
Ya sen kendini çok kaptirmissin bak şöyle bir durum var sen seviyorsun ama karşı taraf seni sevmiyor böyle düşün niye kendini aşağı cekesin ki ben gururuma yediremem öyle bır durumda sevmezse de sevmesin illa seni sevecek diye bir durum yok
Sevmediğini bildiğim için her şeyi bırakıp gittim. Diretmedim ısrar etmedim. Kendimi daha çok çevresinde dolanıp sevdirmeye çalışıp ezik duruma gurursuz duruma düşürmedim
Ya bak aşk diye bir şey yok kavuşunca biter emin ol bak bu konuda bana guvenebilirsin gerçekten öyle bir şey yok sen kafanda kurduğun kişiye aşıksın aslında ona degil
Keşke dediğin gibi olsa. Eğer böyle olmasaydı kavuşsaydım her saniye sırtımda bile taşırdım. Hevesimin ilgimin kaçmayacağı tek kişiydi. Zaten sonradan soğuyacağım hiçbir şeyi hayatıma almam. Ya da ürün olsa bile satın almam. Böyle bir yapım var
Hayır öyle olmuyor dediğin gibi olmuyor hicbirsey hayat öyle toz pembe değil evleneceksin sonra alosacaksin normale dönecek her şey öyle dusundugun gibi değil hicbirsey
Evlenemem ki. Flört olarak bile diğer tüm kızlardan midem bulanıyor içim almıyor
Yanlış anlamadan yaş kaç senin
28
Tamam daha genssin karşına birileri muhakkak çıkacaktır söyle düşün beni beğenmiyor onun tarzı değilim diye düşün ki uzak dur unut onu
Öyle zaten. Sevememe olayı tarz ve para. Ki durumum da kötü değil ona rağmen. Onun gözü çok başka seviye yükseklerde. O seviyedeki erkeğin de onu tercih etmesi için sebep yok
Böyle kendini üzer ve yipratirsin gerek var mi
Gerek yok. Yazık yani. Ben neler düşünüp anlattım ona. O ise kendini tersleyen paralı narsist tipe hasta
Yani o onun tercihi saygı duymalisin sen kendi duygularını yaşıyorsun o bilemez yani anlayamaz senin ne yaşadığını bu yüzden unut gitsin
Saygı duyduğum için uzaklaştım bitirdim. Ona kalsa arkadaşça rutinine devam edecekti benimle. Yapamam öyle ben
Seni arkadaşı olarak görüyorsa arkadaş olarak değer veriyordur diğer türlü sana verebileceği hicbirsey yok
Benimde ayni senin durumunda olan biri vardı arkadaşım olarak seviyordum o da tam tersi aşıktı ama benim duygularım yok olamazda çünkü ona hicbirzaman o gözle bakmadım bu yüzden o da arkadaşlığını bitirdi
Yok zaten. O yüzden kendim bitirdim kestim iletişimi. Onun gözü daha farklı erkeklerde
Siz arkadaşmışsınız. Bizde arkadaşlıktan aşka evrilen bir durum olmadı
Aşka evrilmediki hicbirzaman ben zaten aşka inanan biri değilim imkansızdı yani
Kimya uyumu ya. Tek taraflı sevgiyi aşkı allah kimseye yaşatmasın. Ben de bir daha yaşamak istemiyorum bunu asla
Ya yasarsinda karşılıklı olursa güzel karşındaki seni sevmiyorsa onu sevmenin bı anlamı yokki
Ben şu an karşı cins istemiyorum onu iyi biliyorum. Kafa dinlemem lazım yalnız
Öyle yap yani ne deyim🤷🏻♀️
Başka önerin varsa iyi gelecek açığım
Hani göremiyorum😃
Aşk perisisin iyileştirici önerin olur diye düşünüyordum😅
Benim kendime faydam yok sana nasıl olsun aşka inanmayan aşktan meskten anlamayan ruhsuz duygusuzun biriyim ben o tür şeyler beni bozar
Keşke sen gibi olsam. En azından acısız olurdum 😂
Ben gibi olman imkansiz kendimi bildim bileli böyleydim ben 😂😂😂
Şu anki durumun cidden süper. Sen gibi olmak için neleri vermezdim 😅
Bence süper mi bilmiyorum fakat ilk başlarda üzülüyordum ben niye başkaları gibi aşık olamiyorum diye zaten gereksiz ve saçma olduğunu bildiğim için üzülmekten de vazgeçtim 😂😂😂
Ben aşk falan istemiyorum. Mantıklı karşılıklı sevgi dozunda iyi. Aşk yok olsun dünyadan
Dünyada aşk diye bir şey yok zaten arkadasim
Benden uzak olsun. Bi daha yaşamak istemiyorum bunu
Saçma olduğunu anlardan bı daha yaşamazsın
Bunu diyenin kullanıcı adı…. 😂
Ya sen niye kullanıcı adına takildin adı üstünde peri diyor anlamıyor musun gerçek değil hayali aşık olamadığımdan bu kullanıcı adini oluşturdum Allah'ım bı de açıklama yapıyorum ya🤦🏻♀️
Şşşş tamam tamam aşk perisi 😅 bence periler de gerçek değil
Gerçek değil dedim zaten
Peki nolacak sonumuz böyle
Neden gizlisin
Ben kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum
Çıkayım yaz dmden. Sana yazılmıyormuş şimdi fark ettim
Çıktım
Gördün mü yoksa
Sosyal medya ve internet iki tarafıda bozdu bunlar yokken herkes mutluydu keşke hiç hayatımıza girmeseydi
Erkekte duygusaldır ama duygusal olmasına izin verilmiyor. Hep güçlü olmak zorunda
Yok olamıyorum 🙄
Peki
Yapısal farklılık
Valla ben çay içiyom gerisi beni ilgilendirmez
Belki de doğru olan hiç birşeyi kafaya takmamaktır
Veriyoruz ilgiyi de ama
Olan çok nadir var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?