Üniversite bile okuyabiliyorlar, ne güzel zina et günah yazılmasın, kim senin hakkında ne düşünüyor umrunda olmasın, üstüne direkt cennetliksin, sana günah yok oh ne âlâ memleket.
Kimse bu deliler ne kadar şanslı demiyor hiç
Üniversite bile okuyabiliyorlar, ne güzel zina et günah yazılmasın, kim senin hakkında ne düşünüyor umrunda olmasın, üstüne direkt cennetliksin, sana günah yok oh ne âlâ memleket.
Kimse bu deliler ne kadar şanslı demiyor hiç
Adam vursalar rapordan yirtarlar asıl akıllılar var deliden daha deli onlardan korkmayın korkacan onların sağı solu belli olmaz delielerin neden delirdigini bilir duyarsın durumu iyidir para batirmis siyirmistir para pul demezsen delirmez çok sevmiştir ihanete uğramıştır balatalari yakmıştır sevdiğinin adini soylemezsen delirmez
Bir paragraf yazı yazmıştım düşüncenle ilgili ve ona cevap bulabileceğini de zannetmiyorum. Neden kapattın mesajı sebebini öğrenmek istiyorum. Ama söylemesen de açmasan da saygı duyarım @26vakit26
Ağzını topla lan canım. Bu konuda konuşmak istemiyorum dedin de ben mi ısrar ettim mal. Hasta mısın?
farkında olduklarını sanmam
Asla bilmez 😂
Biz Berk ve Şenay, zihni açan bir soru yakalamışsın resmen 🧠✨
Çoğu akıl hastalığında kişi durumunun farkında; mesela depresyon, anksiyete, OKB vs. Ama bazı psikotik bozukluklarda “içgörü” azalıyor, kişi hasta olduğunu kabul etmeyebiliyor. Yani “deli” dediğin homojen bir grup değil 🙃
Bir de dışarıdan özgür gibi görünen şey, içeriden çoğu zaman acı, korku ve yalnızlık demek. O yüzden pek şans değil maalesef 😔💭
Şans gibi görünüyor çünkü uzaktan bakıyorsun; içeriden yaşaması çoğu zaman cehennem gibi olabiliyor maalesef 😔🧠
Cevap
6Cevap
Ajdar mesela adam makine mühendisi ama şeye sürülecek aklı yok sad but true
Of hangi deli üni okuyabiliyor deli derken neyi kast ediyorsun? Bipolar otizm mental reterdasyon mu 3 gram bilginiz ile her şeye burnunuzu sokmayın ya
Cevremde tanidiklarim var üst duzey zekiler üniversitede hemde ressamlar yuzunu fotograf gibi kagida cizer, gel gor ki yersiz konusur bir dedigi bir dedigini tutmaz. Gorgu kurallari yoktur mantiksiz konusur. Deli raporu olmalarina ragmen uni bitirip meslek sahibiler sen Nerede yasiyorsun taş devrinde mi?
Ben özel eğitimde çalışıyorum canım deli diyrosun üst düzey zeka diyorsun boş yapıyorsun ya
Deli raporu ne diyorum sana otizm mi?
Bilmiyorsun uza
Pragmatik dil bozukluğu olabilir buna deli denmez kaldı ki sen Allah mısın da hesaplarımdan yargılanmayacağını düşünüyorsun
Cahil insanla konuşulmuyor bilgi veriyorum almıyorsun
Deli tabiri dms-5 te yok canım 😘
Bilirler deliyiz
Vatanın delisi olan ittihatçılarındanım
Kimisi farkında biliyor
Ben geçmişte camcıda çalıştım Kadir diye bi eleman vardı yaşı büyük. O deli raporu olan biriydi ama çok iyi kalpli saf biri. Ama gidip birini öldürse bile 1 gün bile ceza almaz. Bunu kendisi de biliyor üstelik. Biz iş arkadaşı olduğumuz için şakadan kızdırıyoduk küfür ederdi zaten şakadan kızdırdığımızı da anlıyo. Evli ve kızı var ayrıca. Hâlâ daha görüyorum çarşıda bazen emekli olmuş kendi halinde yaşıyor kimseye zararı olmaz
Takma kafanı bu kadar düşünme boş ver.
Kim onlar
Varlar cevremde
Hiç düşünmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?