Fark ettiniz mi neden yok acaba, dindarmış gibi görünen bile yok
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dindardan kastın nasıl bir şey abla nen inançlı ve ibadetleri yerine getiren biriyim inancımı bilimlede açıklayabiliyorum inançlı birini kastediyorsan öyleyim ama dindardan kastın ger kafalı ve bilgi sahibi olmadan inanan dar görüşlü insanları diyorsan alakam yok ve ben de görmedim KS de
Dindar insanları hoşgörülü davranan namaz kılan orucunu tutan kişileri denilir ama çoğunluğu dindar kelimesine yobaz dinciler zannediyor
@ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ o zaman onu kastediyorsa değilim ilki gibiyse öyleyim galiba bu arada bir şey sorabilir miyim meşgul etmeyeceksem
ya da direk yazayım istersen yazarsın cevap böyle daha çok vakit çalmış olucam şey sorucaktım gerçekten 19 yaşında mı evlisiniz yoksa yaşın gerçek değil mi şey demiycem çok erken değil mi falan gibi bir şey değil aksine şu yüzden merak ettim bence çok güzel olmalı ben de 19 um da 17 den beri hayalim 18 yaşımda direk hayalimdi böyle bir şeyde bence sevdiğin kişi ile erkenden mutlu olabilmeyi başarmak çok güzel bir şey olmalı erkenden o mutluluğu yaşayıp uzun süre birlikte olmak falan hep böyle düşündüm kendim gibi birini bulamadım tabi o yüzden olmadı da görünce sizi mutlu oldum birileri hayalimi yaşamış çok güzel bir şey umarım ömür boyu mutlu olursunuz hiç ayrılmazsınız veya üzülmezsiniz
Allah razı olsun evet bir insan ömrü bitmeden yaşlar geçmeden ruh eşi ahirete ömrünün sonu kalmadan onunla olmak her günü her saniye eşinle nefes almak Allah'ın verdiği en büyük kainat Allah gerçek eşleri bu dünya ile ahirette kavuştursun inşallah yıllar hiç gecikmeden
@ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Amin
Dindar neden olsun ki mantiken site cinsellik kategorisi iceren bir site o konuyu engelleyebilir ama sorularin cogu normal kategoride olsa bile dindar insanlarin hazetmeyecegi sorular var bence hayatina zit evli adamla kadinla iliskisj olan sorular gibisinden aslinda bunlar herkesin hazetmeyecegi sorular ama kimse sert cikismiyor fazla , sitede artik garipsemiyoruz galiba boyle sorulari
Dindar değilim ama sitede kötü bişey görünce engelliyorum zaten zor değil mis gibi yapılabilir o sizin elinizde. d
Tamam 5 vakit namaz kılmıyoruz ne yazık ki, ama biz de mi burada dindar sayılmıyoruz simlii 😄 Kaldı ki, namazından niyazında olanlar da var, benim gibi kendi hâlinde olanlar da var, ki sen bunu iyi bilirsin 😄 KS'de neredeyse herkes böyle genellemeler yapıyor, bari sen yapma simlii 😄
Güzel soru bunu bende düşünüyorum bazen burada.. inancı bozuk insan çok var.. Herseyi inkar eden bir çok kişiye denk geldim Allah hidayet versin diyorum.. konu ile alakası değil ama ciddi derecede erkek düşmanlığı var.. kendileri çok düzgün olduğunu sanıyorlar nedense
Erkek düşmanlığı yaparlar ama ksden sadece erkeklerle konusurlar ksjfjdjf
Hepsi namuslu sözde hshs
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Aslında dindar insanlar var ama çoğu burada kimliğini çok öne çıkarmak istemiyor olabilir. İnanç, çok tartışmalı ve yıpratıcı olabiliyor, insanlar deşilmesin diye saklamayı seçiyor 😅 Bazısı da “etiket” yememek için inancını özel hayatında tutuyor. Yani yok değiller; sadece daha sessiz, daha gölgede durmayı tercih ediyorlar diyelim 🌙💭
Cevap
63Cevap
var onlarda
Ruhi bunalım, depresyon, anksiyete ve panik ataktan kurtulmak için okunan salavat her gün 40 kere veya 100 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim velhamdülillah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek amin..
Adam hayatta ki sen olay cinsellik bunun için yaşadığını ve bu olmazsa bir cesetim. demek istiyor. Çoğu yaşayan bir sanal hayat cesedi. İstediği kadar anonim olsun bunlar reeel de de yine aynı midesiz kişiler
Burası herkesin olmak isteyip içinde bastırdığı sanal dünyası. burada içinde neyi bastırıyorsa reelde asla olamayacağı şeyleri yansıttığı yer ondandır.
Cidden. d
Diniyle ilgili soru soranlardan mi rahatsız oluyorsunuz? yoksa din ahkami kesen cehenneme gideceksiniz gibi sorular soran yobaz dini linclemeye kullanan insanlardan mi rahatsız oluyorsunuz?
Rahatsızlıkla ilgili bişey mi dedik. d
Dindarlari polemi soruya genelleme olarak hoş olmayan üslupla sorduğun için sordum seni anlamak için ne anlamla sorduğunu
Üslubum gayet hoş kalbi tesettürlü hanfendi
Benim amacım sana her hangi bir laf soylemek tartisma kavga cikarmak değil zaten en nefret ettiğim şey kavga şiddet toksik şeyler iki insan medenili şekilde konuşmak varken bir nevi anlamaya çalıştım seni başlıkta
Fark ettiniz mi neden yok acaba, dindarmış gibi görünen bile yok demene sorunda sanki tum dindarlarin hepsini öyle görmüş söylemiş gibi dedin acaba hangi anlamda nedemek istediğini anlamaya calistim açıkçası tüm dindarlari genel olarak mı yargıda gördüğünü yoksa bazı yaşadığın kişiler hakkında demek istediğini
Kimse üstüne alınmasın ama dindar takılanlar da sapık. Gerçekte de böyle zaten. Daha gün gördüm adam soru açmış bi dünya allah kitap. Sonra gö₺ sorusu yorumlamış bu sen misin bana yaz diye şsşdşd
Öyle oluyo zaten kfjg
Reelde olanlar çok komik
Var aslında. Sadece her görüşünde, sorusunda ben dindarım demiyor. Bende dinime dikkat ederim mesela ama her fırsatta soruda bundan bahsetmiyorum
var iki sebebple susuyor
1 göz göz yapıyor gibi gelmemek için
2 efendimiz peygemberimiz ve Allah hakkında kötü konuşanlar var o kalbi kırıyor sona günün kötü geçer savunamadım diye
Ben dindarım söyle 🙄 neden sordun günah mı çıkarıcan
Buradakiler dini bir tartışmada farklı bir düşüncede olanlara sallayıp millete penis fotoğrafı attıklarından çok da dindar birini göremezsiniz
Hz. Mevlana buna bir cevap verir belki: "Kimse bilmez. Halk içinde gizlenmiştir âşıklar. Yalnız, Alla aşkı. Gerisi suya vurmuş nakışlar."
Dindardan kastın ne bende her şey var 5 vakit kılıyorum
Böyle dindarmis gibi görünüp ama aslında her haltı yapanlar. d
Banamı laf soktu su jjzjz
Sana niye töbe töbeee
He iyi alınmadım üstüme jzjz
Vardır da ben dindarım diye gezecek hali yok
Sözüm aslında dindarmis gibi görünenlere dinî kullananlara😀
Ben varım Allah’ın izniyle inşallah maşallah sübhaneke amin
Oo kimler kimler gelmis amin aminn aijfdj
O profil fotosuyla fazla uzağa kaçamazsın kız 😂
Galibası hsjsgjf
Profil fotosu aynı tarz konuşma aynı tarz 😂 o zaman yeni hesap hayırlı olsun
Olsun ozaman wkfhjefh yengoş nerde göremiyorum ksfhsjjc
Yazdım wp’dan dönmedi arayıp ağzını burnunu kıracam şimdi 😂
Ahahahah 😂 rahat bırak kızı sifjjdjf
Olmaz her gün manita zorbalaması yapmam lazım 😂 gerçi o daha çok yapıyor ama olsun 😂
Birbirinize çok benziyonuz tam kafa dengi ksjfjdjf nikahı basma vakti geldi skfjksjfjdjf
Gel iste beni anamlardan apar beni dağa vur dedim ses etmedi beklıyorum bende 😔
Töbe töbeee kdgjjdjgjd
Var aslında bana denk geldi kaç defa. Dindar gibi görünenler var çok tehlikeliler
En çok da onlardan bahsediyorum aslında. d
Fark ettiniz mi hiç üniversite mezunuyum diyen yok mezunmuş gibi görünen de yok demek gibi bir şey bu.
Dindar var 1 tane habire dinle ilgili yasaklarla ilgili soru sorup duruyor
Hiç görmedim. d
Var olm bı ara linç yemiştim hatta yorumumdan dolayı HHHVGYGVHHGGYJH
Kimmis olm. d
He sen ole san abisi nerdeyse kendini peygamber ilan edecek bile yobazlar var
Kimse rengini belli etmiyor daha tehlikeli bir ortama dönüştü burası
Eskiden süvari adem vardı evlendi buradan bulup kayboldu
Dindardan kastın nedir bilmiyorum ama İnanç ve teslimiyet olarak bakarsak bence fazladır.
Yok valla ya sen denk gelmemissin yoksa beklenenden baya fazlalar
Dini takılan bi uygulama olsaydı herkes imamdı şu an 😂
Burada içimizde ki ahlaksız çıkıyor cunku fgdgf
Var biri ya sürekli Kadir denilen insana hoca diyor
Dindar kılığında takılan çok var nasıl görmedin? :D
Güzel soru 😀gelmek istemiyorlardır. Bi ara gördum bir iki kişi.
Var ben bazen denk geliyorum namaza başlayan arkadaşlar var pişmanlıklar yaşayıp tövbe edenler var
Dindar adam da var yani öyle olduğunu düşünün ben çok denk geldim
Dindarlar savunma sanayiye proje yapmakla meşguller buradaki batıcılarda laklakla olabilir😃😃
Burada nasıl dindarlık taslayabilirler zaten dindar olanlar asıl her haltı yiyenler
Cok haklısın jdjg
Dindar olmayanları da görüyoruz belediyeleri soyuyorlar, hep tacizci uçkur düşkünü karılarından hariç 70 metresliler Dindar melekmiş sekülerlerin yanında😃
Kimse rengini belli etmiyor 😄
La bakma hepsi anonimden fantezilerini anlatiyor cogu muhafazakardir belkide
Burada var oyle biri hatta bu hesabi ona bakmak icin actim ama dondurmus galiba:) hayirlisi
takıldığın yerler önemli
KS de takılırsan dindar görememen normal knk
Her üyeyi inceledin herhalde
Herhalde
Din iman kalmadı millette
Jdjdj
🤭
dinime süslümanım çok şükrü
Dinci alfo djfj
Yani onlardanda var ama çok az
Snaa denk gelmemiş var aslında
çok var aslında sana denk gelmemiş