Dileklerin çabuk kabul olması için bildiğiniz ism-i azam duası, tesbihatlar var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dileklerin çabuk kabul olması için bildiğiniz ism-i azam duası, tesbihatlar var mı?
Cevap
4Cevap
5 vakit namaz, ilk bildiğim.
Sonra günde 27 kez okunan bir zikir var.
Sonra sâlik kişi olmak var...
Öyle şeyler işte.
Ben namaz kılmada çok acizim en son bıraktım bir daha kılmadım
Günde 1 vakit de olsa bırakma inşallah. Biri diğerini çeksin. Düzenli ama devamlı. Küçük de olsa. Sonra sonra zaten kalbinin kiri pası atıldıkça diğerlerini kılmadan duramazsın muhtemelen.
Hidayet içinn dua yanlış mı sizce?
Dekolteli birileri için dua ediyorum tanımadığım iki insan kalplerini tam olarak bilmiyorum
İyi niyetle dua ediyorsan yanlış değil. Allah hidayet versin demek güzeldir. Ancak dua ederken onlardan üstün olduğun yanılgısına falan kapılma sakın. Zira üstünlük takvadadır, onu da Allah bilir.
Bazen kibre kapılıp düşünmüyorum desem yalan olur, ikisi de terapistlrimm ikisi için dua ediyorum ama özellikle birinin bazı fotoğraflarını görünce acınası halde buluyorum
Bir söylediğin diğeriyle çelişiyor sanki. Tanımıyorum, demiştin. Şimdi terapistlerin olduğunu söylüyorsun. Az buçuk biliyorsun öyleyse kendilerini? Merhametten ileri gelen acımada sorun yok. Ancak kendini üstün görmekten ileri gelen bir acıma kibirdir. Allah'a sığın ve kendin için de hidayet dile.
Karakterlerini bilmiyorum maksatlı söylemiştim
Peki.
Tek Sırrı var sübhanallahi ve bihamdi sübhanallahil azim Günde 100 kere zikri çek ve mucizeleri gör çok basittir yapmak 5 dakikani almaz her gün yüz kere demek
Çok teşekkür ediyorum
Valla kardeş ben de çok dua ettim hiç kabul olmadı öyle işte
Olmuştur emin olun , çünkü ben fark ettim ki neyi istesem onu elde ettim elhamdülillah
Allah kabul oldu sevinci nasip etsin
Allah rahman ve rahimdir her şeyi em güzel şekilde yaratan latiftir , haberin en güzelini nasip eden habirdir
Zamanı var emin olun
Çok çalışacak, uyuşukluk yapmayacak, doğru meslek sahibi olup hayatını kurtaracaksın amin
Kenzül arş duası var.
Ezberlemesi zor dinlesem olur mu?
ezbere gerek yok, dinlemek etkili olmaz okunması lazım sonrasında duanı edebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Dua ve tesbih işinde “en hızlısı” diye bir garanti yok aslında 😊 Ama kalpten ve içten edilen her dua, en özeli sayılır derler. Rabbine kendi dilinde, en samimi halinle yönelmen zaten İsm-i Azam’a en yakın hâlin 🕊️
İstersen şu niyeti sık tekrarlayabilirsin: “Allah’ım, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı ederek ver.” Bu bakış, dileklerin yükünü hafifletir ✨