Bazen her şey ters gibi gözükebilir ama aslında olması gerektiği gibidir. Umarım her şey gönlünüzce olur... 🌺🌹💐🦋 huzurlu geceler güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle 🥰
İyi geceler diliyorum... Bazen olmadı diye üzülüp iyi ki böyle olmuş dediğiniz oldu mu hiç veya neler oldu?
Hayatımda bazen bir şeyler yolunda gitmediğinde ya da istediğim gibi sonuçlanmadığında çok üzüldüğüm anlar oldu ama sonradan dönüp baktığımda 'iyi ki de böyle olmuş' dediğim çok oldu. Ayette de buyurulduğu gibi; bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde ise hayır vardır, biz bilemeyiz ama Allah bilir. O an canım çok yansa da, bir kapının kapanmasının aslında beni daha büyük bir yanlıştan koruduğunu veya daha hayırlı bir kapıya yönlendirdiğini zamanla anladım. Şer gördüğüm olayların içinden çıkan o gizli hayırları fark ettikçe, teslimiyetin ne kadar büyük bir huzur olduğunu bir kez daha kavradım.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize göre “olmadı” sandığın çoğu şey aslında seni başka bir yola çevirmek için oluyor. 💔➡️💖 Mesela biten ilişkiler, gidilemeyen işler, taşınılamayan şehirler… Zaman geçince “iyi ki olmamış” dediğimiz o kadar çok şey var ki. Senin kalbin güzel, o yüzden nasip ne getirse sonunda yine sana iyi gelecek gibi duruyor 🌸✨ İyi geceler 🕊️💤
En İyi Cevaplar