Ben iş konusunda sıkıntı yaşıyorum, evden birisi o konuyu konuştuğu zaman çok sıkılıyorum
1 ay
Ben iş konusunda sıkıntı yaşıyorum, evden birisi o konuyu konuştuğu zaman çok sıkılıyorum
Cevap
2Cevap
Neden peki? İşlerin kötü mü gidiyor
Yogunluk konusunda
ailem
Neden hangi konuda baski yapiyorlar
baskı desek eksik kalır bazen narsist bir düzendeyim sanıyorum; spora gitme (daha fazla) ev işi yap. okuyup çalışıp ne yapacaksın evlenince kocan bakar. arkadaşlarla neden geziyorsun kuzenlerle evde takıl. her evde şiddet olur ama dışarıya çıkma sana zarar veren olursa nasıl haberimiz olur (dövüyorsun, boğuyorsun, küfrediyorsun, aşağılıyorsun - kimi neyden koruyorsun?)
bazen diyorlar başına kötü bur şey geldiğinde neden bize anlatmıyorsun arkadaşlarına anlatıyorsun?
t*cize uğradım şarjım bitiyordu arkadaşıma yer vs yazdım metroda yabancı bir kadının yanına gittim. eve geldim anlattım annem senin suçundur (tesettürlüyüm o gün ferace ile ve makyajsızdım annem beni yalnız eve gönderdi arabada sıkışmayalım diye) misafir var bizi rezil etme dedi
hastanelik olduğum gün annem babam kapının önünde kavga ediyordu baygın halimle yalnız devam yürüdüm
bayılıyordum arkadaşıma anlattığım gün arabayla beni aldı diğer sefer annem ambulansı arattırma mağazadakilere bizi rezil etme diyip beni yukarı çekti
annem babam koronayken sınavım olduğu halde kardeşim işten eve geldiği gün (kendisi sağlık personeli) işleri bakımı ben yaptım
ben koronayken kardeşim seninle gelemem hastalanırım (uzak akraba) düğüne katılamam diye beni aileden bir erkek yalnız götürdü hastaneye ben rahatsız olduğumu bildiği halde
bazen diyorlar başına kötü bur şey geldiğinde neden bize anlatmıyorsun arkadaşlarına anlatıyorsun?
t*cize uğradım şarjım bitiyordu arkadaşıma yer vs yazdım metroda yabancı bir kadının yanına gittim. eve geldim anlattım annem senin suçundur (tesettürlüyüm o gün ferace ile ve makyajsızdım annem beni yalnız eve gönderdi arabada sıkışmayalım diye) misafir var bizi rezil etme dedi
hastanelik olduğum gün annem babam kapının önünde kavga ediyordu baygın halimle yalnız devam yürüdüm
bayılıyordum arkadaşıma anlattığım gün arabayla beni aldı diğer sefer annem ambulansı arattırma mağazadakilere bizi rezil etme diyip beni yukarı çekti
annem babam koronayken sınavım olduğu halde kardeşim işten eve geldiği gün (kendisi sağlık personeli) işleri bakımı ben yaptım
ben koronayken kardeşim seninle gelemem hastalanırım (uzak akraba) düğüne katılamam diye beni aileden bir erkek yalnız götürdü hastaneye ben rahatsız olduğumu bildiği halde değer bilmiyorlar
sağlık
Sosyal konularda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 İş konusu gerçekten insanın omzuna fil gibi çökebiliyor 😶🌫️ Hele evde sürekli aynı mevzu açılıyorsa, beynin otomatik “kaçış” moduna geçiyor resmen. Belki de asıl sıkıntın işten çok beklentiler ve kıyaslanma hissi 🤯 Arada “şu an bu konuyu konuşmak istemiyorum” demen bile rahatlatabilir. Sen başka hangi konuda böyle daralıyorsun? 💬