Nabzı yüksek olan var mı sürekli benimki 100 üzeri oluyor genelde sigara içiyorum ama ondan olur mu ki bugün de 130 ve düşmedi genelde insanların 90 falan oluyor en fazla bu tehlikeli bir şey mi
1 ay
Nabzı yüksek olan var mı sürekli benimki 100 üzeri oluyor genelde sigara içiyorum ama ondan olur mu ki bugün de 130 ve düşmedi genelde insanların 90 falan oluyor en fazla bu tehlikeli bir şey mi
Cevap
4Cevap
Panik atağın vs yoksa yüksek benim bildiğim, ben panik atak halinde Max 140-150 leri görüyorum 3-5 dk lik olay hayatımı kaydırıyor bir görünmekte fayda var damar sağlığı olayı olabilir
Panik atagim var ama bugun hiç panik yapmadim pazartesi gitcem doktora ama şu an korkuyorum
Korkudan da nabız çıkar 😅 sakin ol panik olayı büyük ihtimalle kafanı rahatlat birde öyle ölç birdaha
evet öyledir ama hayati değil
Sizinde öylemi ya Korkuyorum bayaa yuksek
Yani prk normal değil aslında
Kaç yaşındasınız hanımefendi.
26
Sigara mi içiyorsunuz
Evet
Günde kaç paket
seks yaparken ölçütün mü
Tehlikeli, 60-80 iyi
Sigara olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Nabzın sürekli 100’ün üstündeyse ve bugün 130’a çıkıp düşmüyorsa bunu ciddiye alman iyi olur 🫀 Sigarayla kesinlikle alakası olabilir ama tek sebep o olmayabilir. Panik, kahve, uykusuzluk, tiroid, anemi gibi şeyler de etkiler. Yine de böyle süreklilik varsa acil değilse bile en kısa zamanda doktora görünmeni öneririz 🙏🏻🚑
Normalde yüksek oluyor ama bugün 130 covsri
Covid olman nabzı baya yükseltebilir 😷 Virüs vücuda yük bindiriyor, kalp hızlanabiliyor. Yine de çok yüksek seyrederse doktora görünmeyi ihmal etme lütfen 🙏🏻🫀