2 ayKurmanci bunlar Hint kökenli olup Türkiye'ye 50 60 yıl önce Suriye yukarları İran Pakistan yukarların dan gelmiş ırak giriş yapmış Turgut Özal dönemin de sokulmuş yüzde 90 Orta doğunun en düşük sınıfı olduğunu biliyorum tarih kitapların da genel olarak bölgede hiç bir halk sevmez şunları meselağ mısır ve İran kaynakların Hintli çigene derler bunlara kacak elektirik kaçakcılık terör sorunu her girdikleri ülkede vardır japonya da bile sevilcek bir şeyi yokki ırk millet kültür tarih hiç bir şeyleri yok Araplar bile şunlar ile evlenmez zaten kimlik sorunu aydiyet sorunları bundan vardır
03 Yorumla- 2 ay
Konuştu mk kodumun inceli sanki Türkler İskandinav İngiliz krallığında gelmiş çoğunuzun dedesi köyde inek eşek kovalamış mk
- 2 ay
@EsmerMAN96 sizinkiler Mezopotamya eşşekleri yok etti 🤣 kıskanma o saydığın milletlerin atası bile çıkarız sen kök ırk ile kendini bir mi tutuyorsun 200 devlet kurmuş 24 tane imparatorluk daha köy kuramamışsınız ortaya karışık pide gibi zırlıyor nereye girseniz problem elde tutulur bir şey göster sanki yalan bir şey yazmışım da
- 2 ay
Sen geçmişi bırak bugüne bak Türklerin ne gibi bir özeliği var?
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
2 ayİşin ironi tarafı da Türklere ırkçılık yapılıyor diyenlerin hepsi Kürtlere karşı ırkçılık yapıyorlar üstelik de müslüman olduklarını iddia edenlerin inandıkları yaratıcı tarafından yaratılmış insanlara sırf kendileri gibi düşünmedikleri için nefret ediyorlar. Bu inandıkları dine göre bütün insanlar adem ve Havva'dan olmuş diyorken. Yani aslında inandıkları yaratıcıya isyan ediyorlar ama bunu kıt zekâları kavramıyor.
026 Yorumla- 2 ay
40 bin askeri kim öldürdü dem kim oy attı kafanı ezdirme bana normal bir ülkede olsa zaten sınır dışı olur sanki bu ilke çocuğu bunlar 60 yıl önce ırak sınırın dan gelen azınlık kitle boş boş konuşuyorsun
- 2 ay
Gelmiş boş boş konuşuyor ülkede yedikleri bklar orta ırkcılık ırkı olana yapılır kürdüm diye dolanıyor kurmançi hintlisi aslı bu orta da ırkı mı kalmış ırkcılık yapsın biri
- 2 ay
Ne tarih bilirsiniz ne kültür nede milletleri ırkcılık kötü bir şey değil alt türlere ağlar ırkcılık diye 🤣 Avrupa ve çoğu millet ırk temelli biz Orta doğunun yalapşa türü değiliz beğenmiyen varsa defolsun gitsin ülkeden
- 2 ay
Dünya da ırkıcılık kötü diye de mason Yahudiler küreselciler olup da ari milletlerin ülkelerine azınlık mülteci sokanda bunlar türkiye gibi Avrupa gibi benim kimliğim ırkım senin türün çöp ise banane awwww
- 2 ay
@daisysel zulüm görenler illa ki hak ararlar. Senin dediğine istinaden söyleyeyim, o zaman uygur türkleri de çin için terörist olmuyor mu?
- 2 ay
Oradaki soykırım 🤣 bunlar mülteci gibi girdiği ülkede sınır kapıların dan Saddam kesiyor diye girdikleri yıl terör çıkarmış
- 2 ay
@Yarlıdavsan sizin anlamadığınız şey şu, size yalan söylendi yıllarca, daha düne kadar Kürtler terörist diyenler apo için bebek katili imralı canisi diyenler bugün kurucu önder diyor. Asıl mesele coğrafya meselesi, Kürtler ülkeyi bölmek istiyorlar diye uyuttular ve ülkeyi yabancılara peşkeş çekiyorlar fark etmiyor musunuz
- 2 ay
@Yarlıdavsan Türkçe diye konuştuğunuz dil ortaya karışık bir dil inanıyorsan TDK sözlüğüne bak
- 2 ay
Türkiye de Uygur Türkleri kendi yaşadığı toprakların da esir düşmüş bu çoğraf ile alakası olmayan insanlar ile alakası ne
- 2 ay
Uygurluları Çinliler ingilizler peşkeş çekti orta Afganistan mantığı 🤣 uzun konular kafanız almaz ben alt tür azınlıkların masalını dinlemem
- 2 ay
@Yarlıdavsan ırkçı ve faşist zihniyete sahip kişiler şunu bilsinler ki küfür ve hakaret ederek bir şey kazanamazsınız. Öncellikle Türk olduğunu ispatla bakalım.
- 2 ay
@Yarlıdavsan ırkçı ve faşist zihniyete sahip kişiler şunu bilsinler ki küfür ve hakaret ederek bir şey kazanamazsınız. Öncellikle Türk olduğunu ispatla bakalım..
- 2 ay
@kralkobrax21 bir defol git PKK dölü
- 2 ay
@Yarlıdavsan bak Moğol bir kadın ne diyor
www.instagram.com/.../?igsh=YzljYTk1ODg3Zg== - 2 ay
@Yarlıdavsan bu videoyu izle ondan sonra gel Türkçülük yap
- 2 ay
@Yarlıdavsan Azerbaycanlı bir kadının videosu
Mustafa Kemal azınlık yasası bu Kürtler Zazalar arpalar ülkeye girmesin diye sınırlara mayın döşedi bu azınlıklar nedense arzı mevut bölgelerin de var bunları sokan da İngiliz Yahudiler ülkeye mustafakemal öldürenler buna sebep öldürdü artık bu iş çığrından çıktı ben çözüm süreci istemiyorum sınır dışı edilmeli benim tarihim de olmayan insanın yanım da ne işi var bu toprağın çocuğu değil hiç bir türk dönemim de içimiz de yaşamışlar bu döneme dek
- 2 ay
Devlet arşivlerin de bunların nasıl ülkeye kimler soktuğu görülüyor neden bunların yaşadığı yerlerde Türkmenlere ne oldu şundan 60 yıl önce Diyarbakır Türkmen nufusu bir türk kalmamış artık savaş başladı
- 2 ay
Artık ülkede Türkler istemiyor bunları çözüm değil sınır dışı istiyoruz o kadar zaten durdurulamaz akp oy yok daha Türkler den
- 2 ay
Hintli çigenesin Kürt diye dolanıyor fasit diyor 🤣
- 2 ay
Türk kim siz kimsiniz hadi yallah ne ırk kalmış ne millet tanımı ne kültür her gördüğünüz ülkeye mülteci gibi terör sorunu ben ırkımı ne olduğumu iyi. biliyorum senin gibi değilim 🤣🤣
- 2 ay
@Yarlıdavsan bak Türkçe diye bir dil olmadığını söyleyen biri
@kralkobrax21 aynen öyledir bana kendi ırkımı anlatıyor 🤣 türkce yazma sen git Kürtce konuş şu Yahudilerin Fars dile ile Osmanlı matbaların da bastığı dil kürtce dersin cahil acınası halin sen kedini türk ile eşitmi görüyorsun o yüzden yukarı türk devletleri ile sesli kelimeler aynı yazı dili Latince doekeksksos sizi kimse umursamaz tarihim iyi bana gelip gereksiz video anlatma ben 10 15 bin yıllık tarihi imparatorlukları kültürü olan bir milletin unsuruyum sen ise labrotuar ürünü 🤣 sorun burada işde düşük azınlık türleri kimse takmaz ari milletler yönetir dünyayı sen sömürge katagorisi kümesisin anla işte evladım 🤣 elin suriyelisi kimlik vermiyor size ile evlenmiyor kaldı türk genel olarak Türkler orta doğuluları pek sevmez sen oralı bile değilsin hintlisin mogul japon köreli Türkler ile bağlantısı olan toplumlar Avrupalılar kazı yapıyordu mogolistan da 9 bin yıl inmişler çalışmanın ismi türk aile grubu 🤣 git bak bu dediklerim var için de marabalık dan öteye geçemiyorsunuz devlet yok tarih yok türk mü konuşcam senle Kürt diye neden dolanıyorsun böyle ırk yok kurmançi hintlisin dkdksksl ben hep türküm 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında kimse “kürtlere düşman” doğmuyor; nefret hep öğretiliyor 🙄 Tarih, siyaset, medya, aile söylemleri derken insanlar “insan” görmeyi unutuyor. Senin “zarar vermedikçe düşman olmam” bakışın çok kıymetli 💛 Irk, dil, kimlik hepsi bahane; iyi-kötü ayrımı kişilikte. Kimliğe göre değil, davranışa göre insan seçenler çoğaldıkça bu gerginlik de azalır 🌿00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Muhafazakar haliyle sözde beni hamile bırakıp gitti hayatımda ilk defa bir adamı sevmiştim ben aileme karşı çıkarken o bişey yapmadı birdaha Kürtlerle konuşanı sksmler
042 Yorumla- 2 ay
E ytmasydin nikahsız çoğu erkek yapıyor bunu safım benim
- 2 ay
E ytmasydin nikahsız çoğu erkek yapıyor bunu safım benim...
- 2 ay
Elbette yatabilirsin ama ağlıyorsunuz ortada kalınca o yüzden dedim
- 2 ay
Kürt ile takılan kızı ben türk den saymam
- 2 ay
@Opacarophile_ senin gibi erkekler kafamdakı normal bir kıldan etkilenmesin diye kafama yazın örtü atmıyorum ya ona şükür. ❤ağlarım veya ağlamam seni ilgilendirmez. Sorunum çocukta değil bakıcak durumum var. Aşk bağlanma gibi bazı şeyleri anlayamadığınız için isyan bu yorum senin o ağlama dediğin şey
- 2 ay
@Yarlıdavsan lütfen beni Türk'ten say yalvarırım ne yaparım sonra😆senden daha fazla türk'ümdür DNA testi yapsak. Doğarken insan kendini mi seçiyor ırkını Türk olmayı sen mi seçtin. Kürtlerden kim bilir bölücü diye ırkcılık yapıyorsundur sizin gibi faşistler yüzünden böyle oluyolar işte agızlarına malzeme veriyorsunuz. Eğer bi tanrı varsa sana ırkını sormayacak ölünce. Sen türksün de imralıdaki Kürt'e senden benden iyi bakıyolar onu ne yapıcaz?
- 2 ay
Offffff örtüye laf edip şükür çekmek😂 istediğin gibi bak nikahsız çocuğuna üzülmeeee belki bir gün sende sevilirsin sadece
- 2 ay
@Opacarophile_ şükretmek İslam'a özel değildir Yahudilikten gelen şükran vardır dininiz ordan alınmıs olduğu için 😆illa kendini bize sövdürteceksiniz sadece. Sevilmemis olabilirim ama en azındna upuzun güzel saclarımda rüzgar hissini alabiliyorum ❤nikah dediği de kağıt parcasına imza lsmdmsmd. Nikahlı olup ta karısını öldürenleri de görüyoruz. Allah'ından izin almadım dini nikah kıymadım devletin belgesine imza atmadım da ne zararım var benim sana
- 2 ay
Sen zaten türk değilsin ki türk kızı şunlar ile yatıp kalkmaz zaten vatan haini 😎
- 2 ay
Böyle yazan Hintli çigene Kurmanci şu an kürt diye dolananlar ırak dan sınır kapıların dan gelen küme 60 yıl önce
- 2 ay
Git Suriyeli Arap de onlar daha üstün sınıf dkdkdkskd
- 2 ay
Çigeneler ile takılmam ben
- 2 ay
Ne olduğu buldum seni Türkler skmış. Sksksksk Kürt diye dolnan çigene seni 🤣🤣
- 2 ay
Benim kapalı olmam seni hiç ilgilendirmez ama senin şu anki halin özgürlük masallarının nasıl patladığının en acı örneği. Senin özgürlük anlayışın bir adamın keyfi yettiğinde seni bir bebekle ortada bırakıp gitmesiyse kusura bakma ama ben o rüzgarı almayayım senin olsun...
- 2 ay
Ben sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyorum tarihi. İyi 😎 kudur
- 2 ay
Kızım kendin bana saldırdın ordan sana nasihat verdim daha fazla ağlama diye ama yok insanlık yaramıyor sana
- 2 ay
@Opacarophile_ o türk değil Kurmanci hintli çingene şu ülkede kürdüm diye dolanan kitle 🤣 mezapontanya eşşekleri ama o bölge ile alakası da yok o eşşeleri besinlerini tüketen kitle ırak dan Saddam kesiyor diye gelen kitle don paça 🤣
- 2 ay
Bunlar öyle eziklik sendromu varki kasıtlı böyle yazıyor ondan Türk değil bu anlarım ben 🤣🤣
- 2 ay
Hahaha faşist diyen de mülteci olması dkdkdksks ne mutlu türküm diye siz türkiyelisiniz şimdilik demli karı doğru diyor 🤣🤣
- 2 ay
Hesap mı sordum 😅Bu bir yaşam tarzı değil baktım ağlamışsın terk etmiş diye bende sana nasihat verdim hayır çocuk yarın öbür gün babam nerde diye soracak sana onu düşünmelisin
- 2 ay
@Yarlıdavsan https://share.google/tTPPJsqGj6swHsTJ1busunuz oğlum siz😆
- 2 ay
Şu pokemonlara Suriyeliler bile kimlik vermemiş sınır dışı edilmesi lazım bu PKK döllerinin ülkeden
- 2 ay
İşleri güçleri bölücülük hainlik fitne fesat adam çıkmaz bunlar dan kansızlık genetik miras dayak yiyince de halkların kardeşliği zavallılar 🤣 türk kim siz kimsiniz şunlar ile evlenmeye yasak getirmeleri devlet
- 2 ay
Adam olaydınız da devletiniiz olaydı tarih yok ırk kalmamış hainlik * genetik miras sizde yazık acınası halleri kendilerini Türkler ile bir tutuyorlar
- 2 ay
Kudurma gel bende sana iki duble çakiyim 🤣 sever bu mülteciler türk 🍆🍆
- 2 ay
Tâbi beni ilgilendirmez de benim yaşam tarzima saldırıp muhafazakarlqr la yatmn da komik 😅
- 2 ay
@Opacarophile_ sence muhafazakar çocuk muhafazakar olsa böyle bişey yapar mı😄sen yapar mısın mesela? muhafazakarlığınıza sığar mı bu? Yoksa ailesinin muhafazakar yaşam altında büyüttüğü öyle olmayan biri olmasın bu.
- 2 ay
@Opacarophile_ ha muhafazakarlar böyle insanlar dersen orasını bilemem tabi. 😄
Soran2 ayboş ver Allahından bulsn
Kürtlere düşman değiliz terörist apoculara düşmanız
14 Yorumla
Soran2 ayValla kimi görsem kürtlere öyle tiplerine falan laf ediyorlar
- 2 ay
Hepsi de dem oy atıyor aynı hepsi
- 2 ay
Ne Kürt severim ne Orta doğulu ne tarihim de yeri oldu ne kültürüm de
Çoğu terör özentisi hayalperest bölücü neyini seveyim
10 Yorumla
2 ayBen türküm Kürt sanıyorlar 😂bence samimi insanlar ben çok seviyorum konuşmam da benziyor geçen bı tane asker bana Allah'ın kürdü dedi halbuki ben türküm bu bölücü insanları sevmiyorum
00 Yorumla
2 ayİnsan gibi duruyorlar
15 Yorumla- 2 ay
Pardon durmuyorlar
- 2 ay
Bunları adam yerine koymam 40 bin askeri şehit etmiş ülkeye mülteci girip de Saddam kesiyor diye konuşturmayın ben
- 2 ay
Çözüm süreci hata devlet hata yapıyor
- 2 ay
@Yarlıdavsan ne çözümü hepsini sınır dışı
- 2 ay
Zaten şu çözüm süreci bir olmasın bak o zaman devlet kayış koparır 🤣 geldikleri yere paketlerler son damlaları kaldı gibi halk kalsa sınır dışı der hepsine
Gizli Üye(25-29)1 ayÇoğu P*k sempatizanı' K*rdistan hayaliyle yanıp tutuşup, özerklik istiyorlar ondan maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBen kürdüm kimse bana düşman değil
010 Yorumla- 2 ay
Sende Kürt tipi yok DNA yolla bakalım 🤣🤣
Cevap sahibi2 ay@Yarlıdavsan ben kürdüm Bitlis tatvan doğumluyum 20 yaşıma kadar köyde yaşadım şu an İstanbul'dayım soyum şeyh ahmedi xani den gelmektedir 7 yaşıma kadar da Kürtçe bilmiyordum aslında gerçek Kürt biziz bu şu an saçma sapan olanlar ulkeye düşmanlık besleyenelr kırma sonradan ülkeye gelme kişiler o yüzden Kürtlerin bi kısmı tipi farklı
- 2 ay
Bitliz muş ağrı çok fazla Zaza ermeni var Kurmanci şu an kürdüm diye gezenler bile sonra gelmiştir ırak dan dna bakmadan anlıyamam
- 2 ay
Zaten tip den belli eder Kürtler geçen de muşu kızın biri Kürt diyordu tip ermeni Kürt olmak için savaşıyorlar Orta doğunun en düşük sınıf azınlığı çözemedim ben daha bunlar çok karşıklar
- 2 ay
Kafkas kökenli ermeni zazalık da var dolanıyor kürdüm diye 🤣🤣
Cevap sahibi2 ay@Yarlıdavsan anladim olabilir böyle şeyler ama ailenin soyu nerden geldiği belliyse gerisi önemli değil
- 2 ay
Bitlis batman Muş ağrı Tunceli aşırı ermeni Zaza var Kürt diyen ülkede dolananlar var İran Pakistan sınırdan Suriye yukarı sınırların dan Musul kekrkük tarafın dan sokulmuş ülkeye 50 60 yıl önce Turgut Özal dönemin de 2 milyon ortaya karışık sokmuşlar şu an ülke nüfusunun yüzde 90 tekabul ediyor buradakiler Kürt diyor İran Suriye dekiler kurmançi diyor genelde olarak ne arap ne türk ne İranlı pek sevmez dışlanmış bir azınlık genel yaptıkların dan bu yüzden Kürt kimliği altın da toplanıyor bu azınlıklar ülkede nufusları çok az osmanlı haritalarına baktığımız da doğu illeri sadece ermeni Türkmen dolu bunları ülkeye kimler soktu bende anlamıyorum daha çözemedim Osmanlı dönemin de sadece belli azınlıklar Türkler ile yaşar genel olarak orta doğuları bile Türkleri arasına sokmazlar Arap filan kaldı bunlar bakalım bu işin sonu ne olacak kimlik kısmı da karışık bunlar da Ahmet bir şeyler diyorsun da Arap ismi o sen Hint kökenli sin nasıl oluyor soy sop oraya bağlıyorsun çözemedim onu da
Cevap sahibi2 ay@Yarlıdavsan hint kökenli değil arap kökenli hint nerden çıktı ben kokenimi biliyorum seni bişey yerine koyup aciklama yaptım kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim yok dna testi yok bilmem ne ben ölünce türk Kürt bakmicakalr rabbin kim dicekelr bana böyle şeyleri çok takma
- 2 ay
Meselağ Kürtce diye dil diyorlar Fars alfabesi ile Osmanlı mantbaların da Yahudiler basmış genel yaşadıkları yerler arzı mevut İsrail bölgelerine yerleştirilmiş 100 yıl önce haritalara bakınca yoklar bölgede hiç kendilerine sorunca çoğrafya sahipleri diyorlar mezapontanya bir şeyler anlatıyorlar en tuhaf azınlık ve bölge sorun çıkaran Araplar zaten şunları kesmek için zaman kolluyor ırak Saddam Hüseyin devrilmesin de Amerika destek verdiler 🤣 suriye de YPG değil Türkiye de PKK geleceğiniz parlak görünmüyor İran da pejak hangi bölge de varsalar genel bir sorun işin komik kısmı çoğrafya ile alakası yok bunların mısır İran Pakistan Suriye sınırların dan indirilmiş çoğu
Cevap sahibi2 ay@Yarlıdavsan kardeşim ne anlatiyorsun sen okuduğunu anlamiyormusun sana isim verdim baksaydin adamın bir sürü kitabı var 1400 lerde yaşamış mezari belli tahsili belli ne demek 100 yil önce yoklar bilmem ne işin içinde degilsen yorum yapma internetten duyma bilgiler le gelme bana yok pkk bilmem ne o taraklarda işim yok başkasını bul yüz yüze bu konuları çok güzel konuşurum da internette gerek yok
Gizli Üye(30-35)2 ayKürt kızları da aşırı hoş güzel oluyor he
00 Yorumla
2 ayUmrumda değil.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
2 ayirkci degilim
00 Yorumla Ben değilim
00 YorumlaDiğer konusunda 844 cevap paylaştı. Düşmanlık yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım