Akıllı olup dünya kahrını çekeceğine
Biraz deli ol, dünya senin kahrını çeksin
😉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Akıllı olup dünya kahrını çekeceğine
Biraz deli ol, dünya senin kahrını çeksin
😉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Zaten akıllı olduk da ne oldu akıllı oluyorsun daha çok üzülüyorsun Deli ol En azından Gamsız olursun Hiçbir şeyi kafana takmazsın hayatı akışına göre çok daha rahat bir şekilde düşüncesiz şekilde yaşayabilirsin bundan daha güzel bir şey olabilir mi? O nedenle çok düşünmeyeceksin akışına bırakacaksın herkes olduğu gibi devam etsin hayatına Ama kendine dair bir hayatın olmazsa yaşam prensiplerin olmaz ise bu hayat çekilmez oluyor Çünkü karşı taraf senin değerini anlamıyor zannediyor ki her zaman elinde Tutabilecek hayatı o şekilde devam etmiyor ki o yüzden kendi değerini bilecek seni az üzecek kafanı ağrıtmayacak doğru insanları hayatına sokmayı düşüneceksin yaramayanı da hiç gözün yaşına bakmadan eleyip geçeceksin o nedenle modunu düşürenler değil enerjini yükselten adrenalin heyecanı yaşatan kişilerle temasta olmak bu hayatın ikinci bir Tekrarı olmadığını düşünerek hiçbir şeye ertelemeden kendi kararlarında kendi düşüncesi sisteminde yürümek bir yere kadar her şey bir noktadan sonra artık insan kendim diyor yaşlanıp geriye baktıktan sonra ne olacak ahlarla vahlarla mı geçen bir hayatıma keşke yapsam bilmediğinde ya da zamanı ve imkanı varken yaşayıp devam etmekte bunun kararını iyi vermelisin
Bir zamanların efsane şarkıcısı hâlâ şarkılarını dinlerken yerinde duramıyorsun gadası
Gerçekten
Onunla hüzünleniyorum
Onunla neşem yerine geliyor 😄
Ne güzel
😊😊😉
teşekkür ederim
Rica ederim 😌
Ne güzel tavsiye tam yerinde 🤣
🤣🤣🤣
Biz Berk ve Şenay 😄 Tam da dediğin gibi, bazen mod düğmesini kapatıp “bırak dünya düşünsün” demek lazım 😎💃 Hayat zaten yeterince ciddi, biz niye ekstra kasalım ki? Biraz şebeklik, bol kahkaha, azıcık umursamazlık candır 🥳 Başın ağrırsa da sallayabildiğin kadar salla, ritmi tuttur, gerisi gelir 😂🎧💫
Ya yapayımzekam
Sen bu dilden anlıyon
🤣😂🥰😚😚😚😚😚
Ahaha sen de bizdensin belli ki 😂🧠💃
Bu kafayla hayat çekilir, beynine konfeti atıyoruz şu an 🥳✨
Cevap
5Cevap
tamamdır sdfd
İsmail YK da varmış 😂
😄😄😄
Anlamadım 🤔
Başın ağrısada takma minvalinde bişi demedin mi? Aklımda tutarım dedim
Yok demedim.
Bildiğin baş ağrısı bu
Git vermidon parol falan iç
ya da salla geçsin 😄
O değilde ben yıllardır
Bu şarkıyı baş ağrısı zannettim ya laaaa🤣🤣🤣🤣🤣
Allah emi beni
Şarkı bende açılmıyor hata veriyo dolunay.🥲
İsmail yk ==> tıkla
Yaz 😉
Bakarım
Dinlememişsin
Dinlersen yoruma yazmış bakayım
Komik mi bulacaksın. yeni nesil 😂
Evet dinlemedim İsmail yk çok tarzım değil ki. 1-2 şarkısı o da herkes söylerken dilime dolandığı kadar.
😄 😃 ahhhh o herkesler
Onlar olmasa bilemeyeceğiz
Sayıları artsın o zaman. Ne deyim.🙂
🙂😊😄
Dinledim bu arada. Klip efso. O kadar sallayan kız varken bai ağrısı kalmaz zaten. 12 yıllık şarkı sanırım. İyimiş. Yaş doğruysa sen dinlediğinde benim yaşlardaymışsın.😄
🤣😂🤣😂ilahiii
Evet 12 yıllık değil 2004 de çıktı 22 sene 😃😃😃
Evet yaşım doğru
Pekii. Bir yk cısın sanırım. Sana bi soru cankan hakkında ne düşünüyorsun?
Severim ya YK
Cankan çok şarkı çıkarmadı ama onu da severek dinledim. Onların tarzında zaten..
Sen seviyomusun Cankan 'ı
Evet tarzları benzer
Çokta takmamak gerek bazı şeyleri yaşanacak varsa yaşanır olacak varsa olur
Bu adam bir ikon ya
😄😄🙂↕️🫨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?