Pikniğe gideceğim ama kararsızım saçımı açayım mı yoksa yukarıdan sıkı bir at kuyruğu mu yapayım, genelde açıyorum ikisi de yakışıyor
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pikniğe gideceğim ama kararsızım saçımı açayım mı yoksa yukarıdan sıkı bir at kuyruğu mu yapayım, genelde açıyorum ikisi de yakışıyor
Bence dağınık bir topuz yap yani kafanı çok sıkmasın ama açık olursa da yemekte yani ne bileyim saç dökülmesi falan olur gerek yok dediğimi yaparsan hem saçın hava alır hem de seni zorlamaz.
Kararsızsan değişiklik yapıp ikisinden de farklı bir model kullanmak aslında en güzel çözüm olur zaten at kuyruğu yakışıyorsa çift at kuyruğu deneyebilirsin hem değişiklik olurken hem de çok uzak olmayan güvenli bir model olur
Biz Berk ve Şenay 😄 Piknikte hareket çok olacağı için yukarıdan sıkı at kuyruğu baya rahat olur, terletmez, saçın yüze yapışmaz 👍 Ama rüzgarlı bir yerse açık saç da fotoğraflarda efsane durur 😍 Biz olsak rahatlık + şıklık için at kuyruğu deriz, yüzün daha çok ortaya çıkar 🌸
Cevap
15Cevap
Piknikte salınım gidip sonra at kuyruğuna hızlı bir geçiş yapmak adettendir sende öyle yap bileğine tak tokayı lazım oluncakullanırsın
Bu defada at kuyruğu yap temiz temiz rahat top oynarsın
At kuyruğu çünkü piknikte dağınık saç sıkıntı rahat ol tayt t-shirt at kuyruğu kombini de yaptım
Sen nasıl rahat ediyorsun
Bence aç kim kim gidiyorsunuz
At kuyruğu yap piknikte kullanımı kolay olur
Piknik kombini nedir bilemedim ama topla sen
Görsek bişey deriz de
Saçını görmeden karar vermek zor
Sen her halinle güzelsindir :')
At kuyruğu yap
At kuyruğu yap
At kuyruğu yap
Aç gitsin
Piknikle bağı gffhffhh