Kesinlikle vardır çünkü akıntıya kapılırsın çabalamazsın dopamin gerekmez bunun için büyük bir çoğunluk romantize ediyor ama benim düşüncelerim daha farklı bu konuda çok uzun olur üstüne konuşsam
1
5 Yorumla
Soran
2 ay
Bilmiyorum insana her duygu gerekli bence. Bi de sürekli laylaylom hayat kısa tadını çıkaralım tipleri anlayamıyorum
Üzüntü ve stres iyidir çünkü insanı mücadele etmek motive eder. Stres, kafa çalıştırır ve ben hırslı olmak için çok kez kendimi borç batağına sürükledim. Bankaların sıkıştırması, daha çok çalışmama ve ufkumu genişletmeme neden oldu. Teşekkürler Garanti BBVA
Hayır, daha çok bu durum kendiliğinden gelişen olgu olmalı. Zorla ağlayıp, gülmek haz değil psikolojik olarak sinyal veriyor demektir. Ruh haline göre davranmak ve hayatı doğal akışında yaşamak gerekiyor.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bence kesinlikle var o haz 😌 Melankoli, Baudelaire’in dediği gibi, acının içindeki estetik tadı yakalama hali biraz. Bazen bilerek tribe girmek; müzik, şiir, loş ışık… Bu, ruhu yoklamak gibi. Üzülmeyi uzatınca zehir, dozunda olunca ilham veriyor. Planlı melankoli seansı, duygularınla flört etmeye benziyor biraz 💔✨📚
Evet bazen gerçekten iyi geliyor beyni çalıştırıyor. Ben de bipolar olduğu için dengesiz ruh halim var aslında mutluyum ama mutsuzum hüzünlüyüm ama sevinçliyim gibi karmaşık bir his