Boy ortalamaları 172, 3 cm daha kısa olsalar 160'larda olacaklar neden böyle
29 gü
Cevap
9Cevap
Sen nerenin kadınısın ve boyun kaç? Ayırca 75 ortalama ve gayet dünya geneli iyi bir boy.
72 erkek boy ortalamasi ben 174um
Kuzey ulkelerinden baslayabilirsin partnerini aramaya
Türk kadınlarının karakteri kadar korkunç değil :D
Canım arkadaşım sen genetik diye bişey duydun mu? Genetegi değiştiremezsin. Ben kısa boylu değilim ama Devede de Boy var. Bu kadar boy düşkünü olman Ne Olduğunu Gösteriyor
Ya et yiyemiyorlar kürtler mesela her anlamda uzun bunlar fakirlikten kısa çelimsiz kaldılar
Kürtler eti nerden buluyor
Onlar hayvancilik yapiyor etsiz yemek yemezler
Et ile boy uzayacagini düşünen akıllı arkadaşımız seni de tebrik ediyorum
Protein boy uzatmıyor mu 😄
Protein sadece ettemi var yumurta süt peynir tavuk bunlarda da var eser miktarda yesillikte de var. Boy meselesi genetik bir meseledir ayrıca
Canımın içi evt etin faydası büyük ama tamamen etle alakalı değil. Genetikle alakalı benim eniştem kürt ve boyu 1.66
Zaten o hormonlu tavukları yiye yiye testestronlar düştü prenses oldu erkeklr
Enişten kısa ama ırkının ortalaması ne? Kürtler daha kaslı kuvvetli hep ağır işlerde onlar kucuklukten beri köylerdeler calan
Ben köy doğal tavuk yiyorum. Gel göstereyim sana erkeği😅
Evt köyde yaşıyor olmalarından dolayı öyleler. Senin Kürtlere baya İlgin var galiba?
Hayır ben lezbiyenim işim olmaz
Batı 176 177 doğu bölgesi 174 175 boy ortalaması chat gpt gemini veya deepsekden kontrol edebilirsin
Doğuda çoğunluk kürttür diye kim dedi sana. Doğuluyum ve Türküm. Irksal olarak soracaksın o herkesi Türk alıyor
En mantıklı ayrımı dogu batı diye yaparsın ama neticede konuştuğumuz şey ortalama ortalama çoğunluğun üstün olduğu kabul edilen bir birimdir
Zaten batıya göçmüş hepsi
Ben Türküm 1.80 boyum var Kürtler düşünsün
Tebrikler
@Barbarosakman kardeşim bende doğma büyüme maraşlıyım benide kürt Saniyorlar Ama türküm o yüzden cahilliği bırak
Ne cahilliği sana Kürt veya Türk diyen mi oldu nerenle okuyon
1.84 bir beyim açıkçası bana göre kadınların boyları kısa ama ben sorun etmiyorum bu durumu
Çok uzun erkekte güzel durmuyor benim boyum 1.78 , 1.80 olanı kabul ederim 1.85ten uzunu kabul etmem
Katılıyorum sana
Baskasını bilmem. 187
Ben 182 im
Hayır 176 ortalama
Bizde sari saçli mavi gözlü seviyoz zaten
Allah vergisi
Uzun boy iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Türk erkeklerinin boy ortalaması aslında dünya standartlarında fena sayılmaz 😄 Avrupa kuzeyine göre kısa, dünyaya göre normal civarı. Ölçümler genelde 175’e yakın gösteriyor zaten. Bir de bu iş genetik, beslenme, çocukluk koşulları falan derken tek sebebi yok. Boyu fazla kafaya takınca her yer kısa görünüyor 😅