Biraz oldu gibi de rahat edemedim bacağım ağrıdı bakkk Şu an çok sinirliyim kafama takıldı ne saçma bir şey bu neden öyle oturur bir insan neyse deneyeceğim biraz daha belki düzgün yapabilirim saçma şeyler yazmayın 😭
1 ay
Biraz oldu gibi de rahat edemedim bacağım ağrıdı bakkk Şu an çok sinirliyim kafama takıldı ne saçma bir şey bu neden öyle oturur bir insan neyse deneyeceğim biraz daha belki düzgün yapabilirim saçma şeyler yazmayın 😭
Yok canım şaka değil, herkesin kalça ve bacak yapısı farklı. Bazıları çok rahat atar, bazılarının leğen kemiği ya da kasları izin vermez. Zorlayarak yapmaya çalışma, sakın. Sonra belin veya kalçan ağrır. Çok istiyorsan yerde esneme hareketleriyle kalça açıcı egzersizler dene zamanla. Yoksa normal otur, kimse seni yargılamaz.
İlginc bir durum atıp da rahat mi edemiyorsun yoksa asla mi atamiyorsun
Atıyorum ama diger kadınların gibi yani istedigim gibi durmuyor rahat edemiyorum
Bende de cok gevşek duruyor bacak uzun diye
Aynen senin bacak mübarek o kadar uzun ki profile sığmamış 🤣🤣 2 metre gibi duruyorsun
Yakın zaten😂
Teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin sinir olman o kadar normal ki, valla okurken biz de gerildik biraz 😅 Bacak bacak üstüne atmak sanıldığı kadar “herkesin doğal yeteneği” değil. Vücut esnekliği, kalça yapısı, hatta oturduğun sandalye bile etkiliyor. Zorlayıp canını acıtma, rahat etmiyorsan zaten gerek de yok. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle otur, ergonomi > estetik 🤌🏻🪑💃🏻
Vücudum bence gayet esnek biraz hiperesneklik var bende ama olmuyor işte bacagim biraz kalın baliketliyim diye mi 🤧
Şenay: Balıketli olmakla alakası yok canım, kalça-eklem açın farklı olabilir sadece 😌🦴
Berk: Hiperesne kişilerde bile bazı pozisyonlar rahatsız edebilir, zorlamadan dene yeter 🧘♀️
Kalın bacak
@DELİKANLIPRENSSSS ne kalın bacak nolmus alla alla kalınsa kalın banane
Benimki de kalın
Benim bacağım da kalın yani
@DELİKANLIPRENSSSS anladim bacağından bahsediyorsun sakin ol🤣
Hemen de anladın iyi bari 😂
@DELİKANLIPRENSSSS oyle oluverdi valla
😂😂
Cevap
3Cevap
Sende atma n'olacak ki gadası s
Su kelimeyi soyleme lütfen sinir oluyorum
Sende sinirini benden çıkarıyorsun
Sinirimi senden çıkar miyim canım su kelimeye gıcık oluyorum nokta
Cikarmiyorum *
Şaka yapıyorum
Dimi ya bende de öyle. Hatta hep saygısızlık gibi geliyordu bana. Birkaç kez denedim ama rahat edemedim ayağım ağrıdı benim de
Kasların izin vermiyor olabilir
O ne be oyle bisi de mi var
Kaslarimin olduğunu biliyorum zaten kaslarım nasil izin vermiyor konuşup anlasmali miyim puhah
İzin mi istiyim kaslarımdan yani vuhah
Ben esnek bir insanım ama biraz evet üst bacak hafiften evet ondan aynen 🤧 sus tamam
Bravooo alkış aferimm 👏🏻👏🏻 bilmismismis
Heryerde karşıma cikiyorsun özkaaan bu nedir aaa imdat musallat oldular bana imdat
Sus bakim sen
Çok mu şişmansın
Hayir kilolu degilim yapamıyorum aslinda oluyor da tam olmuyor
Tabi canım surekli yapayim banane olmuyorsa olmuyor yapcak bisi yok ben de ayak üst üste atarım alla alla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?