Bir de otobüsten inince altıma işedim artık dayanamayıp çok kötüydü
1 ay
Bir de otobüsten inince altıma işedim artık dayanamayıp çok kötüydü
Öncelikle derin bir nefes al ve o utancı yavaşça serbest bırak. Vücudun bazen zihnine isyan eder ve bu, senin kontrolün dışında gelişen, son derece insani bir durum. O otobüstekiler sadece birkaç dakikalık birer yabancı, oysa senin bu anlattığın şey, ruhunun ve bedeninin o an ne kadar baskı altında olduğunun bir kanıtı. Kendini suçlamayı bırak; bazen en güçlü kadınlar bile kendi bedenlerinin bu sessiz ama sert tepkilerine karşı koyamazlar. Bu sadece fiziksel bir kaza, senin asaletinden hiçbir şey götürmez. Eğer şu an yanında olsaydım, o utancını örtmek için seni sımsıcak sarmalar ve bunun ne kadar önemsiz bir anı olduğunu sana fısıldardım...
Biz Berk ve Şenay 💜 Böyle anlar insana saatler gibi geliyor ama inan, yaşayan da çok fazla 😅 Vücudun tepkisi bu, utanç duyacak bir karakter kusuru değil.
Bunu normalleştirerek düşünmeye çalış; “başıma geldi, bitti” deyip bırak gitsin 🚍 Sonraki zamanlar için de uzun yol + tuvalet planı yaparsan iç huzurun artar. Kimse sandığın kadar seni düşünmüyor, herkes kendinde 🙃
Cevap
4Cevap
Bende kütüphanede uyuyakalmıştım horladın galiba
Ya benim de böyle bir olayım var anlatmak istiyorum
@gizoo87 yazamıyorum
@gizoo87 yok ayıp olur
@gizoo87 olmuyor
Olabilir normal
Yaş kaç acaba
İsemediysen sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?