Eski polis flörtüm düzenli olarak otel kaydıma bakıyor gibi hissediyorum. İmalarda bulunmuştu geçen de erkek arkadaşımla kaldıktan sonra beni engellemiş bu mümkün mü bakabilir mi nasıl ispat ederim.
1 ay
Eski polis flörtüm düzenli olarak otel kaydıma bakıyor gibi hissediyorum. İmalarda bulunmuştu geçen de erkek arkadaşımla kaldıktan sonra beni engellemiş bu mümkün mü bakabilir mi nasıl ispat ederim.
Cevap
5Cevap
Bakamaz her sorgulama sicil numarası ile yapılır
O zaman nıye suphelı suphelı konusuyor baksa bıle bır kere bakmıs mıdır yoksa duzenlı sureklı bakıyor mudur asırı tskıntılı bırı
öyle bir şüphen varsa git şikayetçi ol ama yapmıyorsa bu sefer iftiradan o senden şikayetçi olur
Bakar zaten direk otel kayıtları polis sistemine gidiyor o yuzden sen gidince orada kayıt olma sadece erkek arkadasın kayıt olsun
Yasal degıl ama bu savcılık kararı almadan nasıl bakabılır
Bakıyorlar direk sisteme düşüyor
Sen gidince otelciye 100 tl fazla verin senin adını yazmasın olay biter
Kalıtelı otelde kalıyorum zaten gecelıgı 4 k mın 100 tl ne
Kanka yani o zaman rica edin kayıt etmesin şey desin 1 saat kalcak gitcek deyin
İspat Etmeniz Çok Zor, Sizi Takip Etmeye Hakkı'da Yok
Bakamaz kimse o riske girmez şikayet edersen görevden alınır hayatı kayar yaşandı
Nasıl sıkayet edebılırım kanıtım yok
Eğer bundan eminsen bakıldığına dair seni sorgularken bile o kendi kimliği izle sorgulamak zorunda zaten öyle bir sorguda çıkıyorsa ve senin iznin olmadığı için sistemde her şey gözüküyor güm yani
Polıs mısınız nerden bilginiz var. Bana daha önceden bakabılırım vs demıstı ve şüpheli davranışları vardı. Birde düzenli bakma ihtimali var mı rica etse amırınden vs
Bakamaz yaz istersen anlatıyım
çok zor
En çok merak ettiğim konu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧿
Polis artık “eski sevgili” statüsündeyse, senin kaydına kafasına göre bakması hukuken suç sayılır 🚫 Ama bunu ispatlamak zor; genelde kurum içi log kayıtlarıyle ortaya çıkar. İçin rahat etmiyorsa, bir avukatla konuşup savcılığa suç duyurusu seçeneğini sorabilirsin 💼 Bu durum çok rahatsız ediyorsa otel seçiminde de daha dikkatli olmanı öneririz 🌙