Yok bulaşık yok çamaşır yok temizlik yemek ve vs. çalışmaya mı geldik bu dünyaya kardeşim
1 ay
Yok bulaşık yok çamaşır yok temizlik yemek ve vs. çalışmaya mı geldik bu dünyaya kardeşim
Evde sen çalışacaksın para için kocan çalışacak hayatın düzeni bu. Ama ev hanımlarının işi gerçekten çok zor
Boşanmadan önce ev işlerinde yardımcı olurdum eşime gerçekten zor Allah sizlere kolaylık versin
La evli değilim
Biz Berk ve Şenay 💫 Valla haklısın, hayat “bitmeyen görevler listesi”ne dönünce oyun gibi ama level atlaması yok 😂 Sürekli emek, az ödül hissi yoruyor insanı. Bence küçük kaçamak ritüeller yarat kendine; bulaşık sonrası kahve, temizlik sonrası mini film molası gibi ☕🎬 Hayat sadece çalışmak değil, aralara minik keyif adaları serpiştirmek de bizim işimiz 🌈
Cevap
5Cevap
Sarma bende yalnız yaşıyorum evin işi hiç bitmiyor gerçekten
Valla usandım ev büyük değil bide büyük olsa düşünemiyorum
Acaba küçük diye mi işim çok sürekli dağılıyor
bide gece falan memnun edicen birisini. pelvik kasların yorulacak🤷
Okumayıp evlendiysen evet bir ömür boyu köle olacaksın kocana evine
Evli falan değilim sen pis pis mi oturuyorsun evinde anlamıyorum bu kafayı da
Ne alaka okumayan kızın sonu böyle olur
Ben tek yaşıyorum çalışıyorum da aynı zamanda okuyan ev işi yapmıyor diye bir kural mı var
Evet
Büyü de gel sen ya annen işlerini görüyor anlaşılan
Evet çünkü hastayım
Ev işine yardım eden erkeğe ödül verilmeli mi?
Erkek Yok
Olursa peki?
Kesinlikle haklı.
Beddulasiniz da o yuzden
Ay şüphelerim var ztn bizim dedeler kimin ahını aldı Allah bilir😂😭 belimiz doğrulmuuyor
Sana nasıl ulaşıyor 😅
Zamaninda bir yerde dinlemistim. Hizir a. s birninsan suretinde bir yoldan gecerken birnkadin gorur elinde is bunu boyle yaparsan bak daha guzel olur der kadin da dener. Cok guzel olur der. Devam eder ilerise erkek gorur oda elinde bir iş bak der bunu boyle yaparsan cok guzel olur der. Adam dener aa guzel oldu devam eder yapmaya. Neyse hizir a. s sureti degisir doner geriye adama sorsr aa bu ne guzel iscilik bunu nerden ogrendin der. Demin bi amca gecti ogretti der.
Hizir a. s da isin gucun rast gitsin der.
Kadini gorur der aa isin cok guzel nerden ogrendin oda derki ben yaptim. Ona da der işin gucun hic bitmesin diye 😉😉
😅😅 kıssadan hisse
Yapma
Gözüme batıyor çöp ev mi olsun evim ya🫡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?