Kan değerlerim iyi, antidepresan vs. kullandım hiçbir şey etki etmiyor delireceğim neden böyle tedavisi yok mu
1 ay
Cevap
6Cevap
Öncelikle dilekçe olarak şunu sorayım psikolojik olarak şu anda durumunuz nasıl dışarı çıkıyor musunuz geziyor musunuz kendinizi zaman ayırıyor musunuz ve spor yapıyor musunuz?
Evet ama enerjim yok hic
Ama işte enerjim hiç yok dersen sürekli evde kalırsan zaten bu şekilde hissetmeye devam edeceksin. Bazen bence de olur modum o kadar düşük olur ki perdeleri çekerim odamdan dışarı bile çıkmak istemem. Kendin için bir şeyler yapman gerekiyor hoşlandığın şeyler yap dışarı çık bir kafede otur Ama mutlaka çık
Ders çalışmak için erken uyanmak zorundayım kütüphaneye geliyorum uykum var çalışamıyorum
Eğer bu şekilde ders çalışmak seni yoruyorsa o zaman farklı bir program yapabilirsin
Miskinlik mi denir hayatsızlık mı bilmiyorum bende öyleyim. Tüm gün uyuyabilirim.
Bende aynısını yaşıyorum ya çok zor çözüm bulursam yazarım
yok mu hiç ya
Ne zamandır var? Bendede hipertroid var bu arada öyle bir şey de olabilir
Bende öyleyim
Nazar dan dir
Sana aşk lazım sevgi lazım tatlım yok mu kimse
Mutsusundur
Bu ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Sürekli yorgunluk çok bunaltıcı, haklısın, insan kendini bozuk robot gibi hissediyor resmen 😞 Kan değerlerin iyi, antidepresan denedin ama geçmediyse iş uyku kalitesi, tiroid, D vitamini, insülin direnci, uyku apnesi, kronik yorgunluk sendromu gibi detaylarda olabilir 😴 İyi bir dahiliye + psikiyatri takibiyle birlikte gerekirse uyku testi istemeyi düşünebilirsin 💉📋