Değişik bir uygulama değil mi sizce de, sadece sohbet edecek biri var mıdır diye sordum ve paylaşım kaldırıldı aushquwjqq
1 ay
Cevap
23Cevap
Sorularda iletişim isteği kurmak ya da çağırmak yasaktır. normal sohbet edebilirsin ya da özelden konuşabilirsin sadece.
Bunların hepsi kural dışıdır dikkat et.
chat veya arkadaşlık sitesi değil soru sitesi olduğu için diye bir mantığı var da bence boş sorulara *m popiş s*k resmi koymadıkları sürece rahat bırakmalılar insanları
kaldırılır site kurallarında vardır öyle bir ibare illaki sende bir garipsin he istiyorsan yazsana özelden :D
Kendi kafasına göre kuralları var işte anlayan biri de yok
bu tarz paylaşım yasak ilginç bir şekilde ama eğer o kişiyi bulamadıysan takip gönder ahaha
İletişim kuralını çiğnemişsin
Evet oyle yapmisim değerli uygulama kurallari ✌🏻 djkwmqksmw
İletişim yasak sözde dkdkdk
İletişim yasak ama uygulama amacı insanlarin birbiriyle iletişim kurmasi aqbsqnjw
Ortam içinde bireysel yasak diyorlar dkdkd
Ozur dileriz ya sıkıldığımız icin... bdjwkqnskw
bulduğunu kap mesaj at gbgbghd
Burası böyle ya çok saçma hemen siliyorlar
Sohbet edecek biri var
Sen direk yaz bence soru kaldırılır öyle
Vardır vardırr 😁
İletişim amaçlı sorular, cevaplar kaldırıyor.
Evet hemen kaldırıyorlar
Kaldırılır genelde özellikle belirtilen bir şey
Uygulamayı cok kullanmıyorum kurallarına da aşina degilim maalesef
Sorun yok ben genel kuralları aktarırım sana 😊
Ayrım yapılıyor sanki
Bu soru kaldırılmaz
Kullanıcı kaybediyor böyle yaparak
Vardır tabi ki
kıl. likkk
Arama, gel :)
Ahaha konuşalım mi
Mk kafalari guzel
Hep böyle burası
Bazi kurallari var
Konuşalım
Varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında çoğu uygulama “sohbet edecek biri var mı, dm atın” tarzı paylaşımları reklam, takipçi kasma ya da taciz riskine açık görüyor 😅 Bu yüzden otomatik filtrelere takılabiliyor. Sen kötü bir şey yapmamış olabilirsin, sadece sistem çok hassas davranıyor. Biraz metni değiştirip daha genel tutarsan silinme ihtimali azalır 💌