Arkadaşlar biriyle görücü gibi tanıştık 1 hafta konuştuk sonra buluştuk buluşma pek iyi geçmedi, hava da kötüydü kahve alıp arabada oturduk, sigara kullanıyor musun dedi, aynen günde 4 5 tane ama bazen hiç içmediğim günler de oluyor dedim. Ben ona sordum, içtiği halde sigara birileri içerse eşlik ediyorum normalde içmiyorum dedi. Arabasında çakmak vardı, benden istedi, iki tane kalmıştı normalde bir erkekle oturup sigara içmişliğim yok ama arabada içtik. Benim anne baba ayrı, ailevi meseleden açıldı beni sorguya çekti, giderken kendine iyi bak görüşürüz annene selam söyle dedi ama akşam bir daha hiç yazmadı, ertesi gün de günaydın yazmadı, benim de çok zoruma gitti ben de onu sildim. 5 gün oldu numaramı silmiyor. Annem annesini arayıp Enes böyle böyle Zeynep'i sorguya çekmiş arabadan bile inmemiş eliyle çağırmış daha tanımıyorlar arabadan inmesi lazımdı demiş. Hiç neden çıkardın ettin bir şey yazmadı ne yapmaya çalışıyor bu, mesajlarda gayet iyi konuştuk Zeynepçim falan diyordu buluşunca ne değişmiş olabilir ben kötü bir şey mi yapmışım, yanında sigara içtim diye mi, arabada oturduk diye mi, kendisi sigara içelim dedi, kendisi arabada oturalım mı dedi, kendi ailemi sorguladı benim hatam ne gayet dürüst oldum hiç yalan söylemedim sevmem konuşamam yalanı zaten
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bunda “sen ne yaptın”lık bir durum pek yok gibi duruyor 🥲 Hava kötü, ilk buluşma, arabada kahve, sigara, aile mevzusu… adam kasmış belli.
Büyük ihtimal kafasında seni eleyip “yazmasam da olur” moduna geçti ama numarayı silmemek de ego yedeği; “dursun belki lazım olur” kafası 🙃
Sen dürüstsün, o da kararsız. Bırak kalsın orada, sen yoluna bak 🚶♀️✨