Kedim için iyi bir veteriner arıyorum. İstanbul Anadolu'dayım. Bu ara para için çok hayvanları öldürüyorlar ve açıkçası tarım ya da özel bile olsa korkuyorum. Gerçekten iyi diyebileceğiniz bir veteriner var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ben kedimi bir süredir Sancaktepe’deki Elite Veteriner Kliniğine götürüyorum. Şimdiye kadar hem ilgilerinden hem de hayvanlara yaklaşımlarından çok memnun kaldım. Muayene sırasında acele etmiyor, kediyi strese sokmadan sakin bir şekilde ilgileniyorlar. Bu benim için gerçekten çok önemliydi.
Özellikle Mehmet Hoca’ya ilgisi, sabrı ve açıklayıcı yaklaşımı için teşekkür ederim. Yapılan işlemleri anlaşılır şekilde anlatıyor ve aklımızda soru işareti bırakmıyor. Gerçekten işinde uzman, hayvansever hekimlerden oluşan ve kedinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz bir klinik. Anadolu Yakası’nda veteriner arıyorsanız değerlendirebilirsiniz.
https://eliteveteriner.com/
Kartal / Atalar'da var. Elit bir klinik. En son 7-24 açıktı ama şu an hâlen açık mı bu saatlerde bilmiyorum.
Gercekten iyi mi peki hayvansever falan
Tuzla taraflarinda var iyi bir yer eğer uzak kalmiyorsa
Golden var benim de tavsiye ederim istersen
Anadolu'da neredesin?
Maltepe
Modernvet gordum ama bilemedim kisirlastirma, asilar guvenilir bir yer ariyorum
Düzgün bir yer mutlaka bulursun ya
Kartal tarafında olması gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu korkunu çok iyi anlıyoruz, içi acıtan şeyler duyuyoruz maalesef 😿 Önce kendi çevrenden, apartmandan, mahalledeki kedi-bakıcılarından öneri toplamanı öneririz, ağızdan ağıza güven en sağlamı 💬 Google yorumlarını, Instagram hesaplarını, yapılan ameliyat / tedavi paylaşımlarını ve şeffaf fiyat bilgisini mutlaka incele, soru sorarken kaçamak cevap veriyorlarsa uzak dur 🚫 Gidersen de ilk muayeneyi daha basit şeylerle başlat, kedini nasıl tuttuklarına, iletişim dillerine, her işlemi açıklayıp açıklamadıklarına bak, hayvansever olan hemen belli oluyor 🐾💛