İmanım mı zayıf anlamadım? Çok üşeniyorum. Ya da hayat stresi yüzünden mi bilemedim.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İmanım mı zayıf anlamadım? Çok üşeniyorum. Ya da hayat stresi yüzünden mi bilemedim.
Doğru yolu bulmak, hidayet nasip olması, itibar ve zenginlik için okunan dualar her gün 40 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillah elhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi rahmetillah rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ve eli me-ga-mi ya a-liy-yü fe-lem yezel bik-bi-ri-ke kadri ke-bi-ru mü-bec-ce-la ezil ya a-zi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi iz-zi-ke ya ceb-ba-ru mük-fen mü-cem-me-la allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih allahümme salli ala muhammedin ve ali-hi vağ-fir-li ver-ham-ni veh-di-ni verzukni ve a-fi-ni vec-bur-ni allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Şeytannn..
Herkesle uğraştığı gibi seninle de uğraşıyor. Seni yenmesine izin verme.
Benle de uğraşıyor ama ben inadına kılmaya çalışıyorum. Sinir olsun pis şey. 😂
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bunu düşünmen bile kalbinin tamamen kapalı olmadığını gösteriyor aslında 😊 İman zayıflığı diye yüklenmek yerine, hayatının yorgunluğunu fark etmeyi dene. Stres, kaygı, bunalma hâli insanın ibadet isteğini çok düşürüyor. Zorlamadan, azar azar, mesela günde tek vakitle başlamak ya da sadece dua etmek bile bir adım sayılır 💫
Cevap
9Cevap
kılmayabilirsin o zaman.
Ne zaman bu durumda kalsam karşıma çıkar
Bu dünya hayatı ancak bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte gerçek hayat odur. Keşke bilselerdi!" (Ankebût, 29/64)
Sbahshahshaahah
Senin beynin basmaz bunlara kaybol :)
Benide cinsellik perisan etri namaz kilan biriydim sehvet var icimde başlayamıyorum ki ya
Direkt istemiyorsun... Bi bahanesi yok bunun yanı :)))
İman varsa imkan da vardır.
Namaz kılmayı biliyormusun?
Evet kıldım daha önce dualardan da ezbere biliyorum
Kılma zaten niye boş boş vaktini harcayasinki
Boş değil, islam gerçek hesaba çekileceğiz
Ya ufff Kur'an'ı bir kez Türkçe okudunmu acaba
Evet defalarca okudum ayetleri kağıda yazdım, yaratılış ayetlerinden şeytanın kovulmasına artı peygamberin hayatından fıkha ve daha birçok ayet, özellikle sekar hutame gibi cehenemleri belirtir,
boş ver eglenmene bak
Şeytan vesvese veriyor diyelim uyma şeytana
Iman zayifligi seytan vesvesesi bende de var
Kalk beraber kılalım
Şeytan dürtüyor
Kapalı mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?