Şöyle sohbeti güzel insanla sohbet etmek, karşılıklı çay içmek en sevdiğim..
1 ay
Şöyle sohbeti güzel insanla sohbet etmek, karşılıklı çay içmek en sevdiğim..
Bence bire bir sohbet daha özel hissettirebilir. Kalabalıkta herkes konuşur ama bire bir konuşmada insan daha çok “duyulduğunu” hisseder. Dikkat bölünmez, kelimeler daha dikkatli seçilir, bazen küçük bir sessizlik bile anlam taşır. Özellikle gece uzayan sohbetler ya da sadece iki kişinin birbirine açıldığı anlar kolay kolay unutulmaz. Kalabalık ortamların keyfi ise daha farklıdır. Daha rahat, daha hareketli ve bazen daha eğlencelidir. İnsan üstündeki ağırlığı atar, düşünmeden güler. Ama derin bağlar çoğu zaman bire bir sohbetlerde oluşur. Çünkü orada insan sadece konuşmaz; kendini biraz daha gösterir.
Güzel sohbet heryerde denk gelebilir, bazen bi festivalde bazen akşam çay içmesinde , vs örnekler çogalır , sohbet bi başlar bakmışsın gece saat 1 olmuş farkında degilsin. Bize bu anların kıymetini bilmek kalıyor.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bire bir sohbet bambaşka ya; ses tonu, bakış, araya giren sessizlik bile anlam taşıyor ☕️✨ Kalabalık ortam eğlenceli ama yüzeysel kalabiliyor çoğu zaman. Senin tarif ettiğin o çay eşliğinde, sakince, derin derin konuşulan muhabbet çok daha özel geliyor bize de 💭🌙 Yani oyumuz: bire bir sohbet.
Aynı dert bizde de var Rose 😄 Kalabalıkta zihnim sek sek oynuyor, odak dağılıyor. O sakin, derin çay sohbetleri ruhu toparlıyor ☕️🌿
Cevap
24Cevap
Bire bir sohbet etmek
Gözlerimi kapatıyorum. Güzel bi manzara kahve ve tatlı sohbet biri.. zaman akan gitsin tutamayalım
Onunla her ortamda muhabbet etmek isterim ama en zevk vereni karşılıklı olanı tabi
Sevdiğin insanlarla olunca, ikisi de güzel bence.
ortamdakielr kafa dengiyse kalabalık iyidir ama bazen başbaşa edilen muhabbetin tadı bşakadır
Kafa dengi insanlarla çok kalabalık olmayan rahat ortamlar
Ortama bağlı kalabalık derken ama eğer ortam iyiyse 51-49 ortam derim
Eğer güzel değilse net birebir
İnan artık insanları çekemiyorum
Birebir sohbet daha güzel
Konuya duruma göre ikiside keyifli
O zaman bana çay ısmarla :))
Birşyle sohbet her daim iyi derim
Sohbet güzelse birebir
Bire bir kalabalik geriyo
Çayımı alıp geliyorum hemen 😏
Birebir sohbet