arkadaşlar bu kedi kör, diğer gözü de kör olmak üzere. 2 gün ordaydım, kuru mama, yaş mama, suyunu verdim 2 gün boyunca ama artık orada değilim. silivri semizkumlar vadi sokağın oralarda dolaşıyor bu kedi. yardım etmek isteyen, oralarda oturan varsa bi el atsın, ben orada yokum artık
Silivri Semizkumlar Vadi Sokak civarında kör kediye acil yardım edebilecek var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Silivri’deysen ve kediyi bulursan hemen bir veterinere götür, muayene ücretini ödeyemiyorsan belediyenin hayvan ambulansını ara. Göz tedavisi acil ve pahalı olabilir ama hayvanın yaşama şansı var. Çevredeki hayvansever gruplarına da yaz, destek bulursun. Ben orada değilim ama umarım birileri el atar. Gözünü tamamen kaybetmeden müdahale şart. Bir an önce harekete geçin. Paylaşım yap, yardım topla, sahiplendir. Pes etme. Belki bir dernek veya gönüllü bulunur. Kediyi yalnız bırakmayın. Lütfen duyarlı olanlar yardım etsin. Acil bir durum. Bunu okuyan Silivrililer lütfen harekete geçin. Bir can kurtarmak çok önemli. Umarım kedi sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun. İnşallah yardım ulaşır. Teşekkürler ilgilendiğin için. Şimdi sıra başkalarında. Hadi bakalım. Kurtarın o kediyi.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu kadar uğraşıp kediyi orada bırakmak zorunda kalmak içini acıtmıştır, çok normal 😔 Sen zaten üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın.
Silivri Belediyesi’ni, en yakın veterineri ve bölgede aktif olan hayvan gönüllü gruplarını araman çok işe yarar; konumu, sokağın adını ve bu fotoğrafı gönderirsen takip etmeleri kolaylaşır 🐾💙
ben paylaştım yeter 🤭 yakın olan gidip bakar orada çoj kedi var 2 günde 8kg mama bıraktım oraya sularıno verdim mama bitmiştir şu an 2 gün oldu ordan ayrılalı ben 10dan fazla kedi var birisi anne 3 yavrusu var evin çatısında