Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden kızlar doğru düzgün adam sevmiyorlar da nerde o çocuğu var onun peşinde geziyorlar?
12 Yorumla
Soran2 ayBaba ve abilerinin ailedeki kadınlarda uyandırdığı tehlikeli ama ailesine zararsız pazarlanan imajları yüzünden güvenilir zannediyorlar. Maalesef. Nasıl kandırılıyorlar diyoruz ya bazen gerçekten kandırılıyorlar yani şakasız
- 2 ay
Teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)2 ayNeden erkekler bu kadar kalitesiz oldu özellikle okumuş erkekler o kadar kibirli kendini beğenmiş ki
327 Yorumla- 2 ay
Çünkü kadınlar çok cahil
Cevap sahibi2 ay@beyazzenci2327 cahil mi pardon?
- 2 ay
Evet. Pardon değil en son hangi kitabı okudun?
Cevap sahibi2 ay@beyazzenci2327 sanane lan? Ben sana soruyor muyum cik yorumumdan başkasına salça ol
- 2 ay
Sadece eşitiz artık olay bundan ibaret
Eşitlik kadınların çıkarları doğrultusunda mı olacak zannediyor dunuz siz
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT ben ne diyorum sen ne diyorsun
- 2 ay
Senin kibir dediğin şey statü dür
Kadınlar nasıl paraya iş maaş mevkiye bakıyor ise artık erkekler de bakıyor
Kapiş
Çünkü eşitiz birey siniz her dalda sınız
Cevap sahibi2 ayMesaj atamıyorum boş ver uğraşamam senin fikirlerinle
- 2 ay
Ugrasamazsn zaten seviyen yetmez
İşinize gelince eşitiz işinize gelmeyince sen erkeksin
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT bilip bilmeden niye yorum yapıyorsun dinledin mi boş boş yorum atıyorsun? Yaran var anlıyorum
- 2 ay
Kibir diyorsun ne alaka seni seçmek zorunda mı
Eşitiz birey siniz her dalda sınız
Bizde zorunda değiliz
Ok - 2 ay
Eşit isek eşit gibi davranın artık
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT ya canım ne diyorsun ne kim canını yaktı
Soran2 ay@beyazzenci2327 cehalet belki de yapabilirlik yaklaşımından geliyordur? Bilgiye sahip biri cehaleti sağlayan koşulları kınardı.
- 2 ay
Zorunda değilizzzz
Okadar
Soran2 ay@ZfRrR41izmiT statü bir kişinin diğer kişiye karşı olan tavırlarına herhangi bir özgürlük getirmez. Liyakatsizlikten bahsediyoruz sen statü diyorsun alakasız yani anladın mı
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT ok hahaha
Cevap sahibi2 ay@soran aynen öyle ben karakter kalite diyorum çak çak konuşuyorlar yok cehalet yok eşitlik cahile laf anlatamıyorum hastayım
- 2 ay
Erkekler özgür dür sana mı soracağız nasıl davranacağımızı
Benim bedenim benim kararım
Benim hayatım benim kararım
Sa Na Neeee
Ve
Zorunda değilizzzzz
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT hahaha kliniklere davet
- 2 ay
Zorunda değiliz
Okadar
Alışın artık eşit olmaya
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT soran nolur kaldır yorumumu hasta hasta hastalarla uğraşamam
- 2 ay
Hasta derken regl ise ötede bayil lütfen
Eşitiz birey siniz her dalda sınız zorunda değiliz
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT 🤣🤣🤣🤣
- 2 ay
Şişmiş pedini de al git lütfen
Cevap sahibi2 ay@ZfRrR41izmiT kes sesini
- 2 ay
İyyyy bö
Gizli Üye(18-24)2 ayErkekler neden beyniyle değilde başka yeriyle düşünüyor
056 Yorumla- 2 ay
Aç bırakılan insan yemek düşünür. Susuz bırakılan insan su düşünür. Türkiye'de kadınlar erkekleri doyurmayı bilmiyor. O yüzden cinselliğe aç bir erkek topluluğu var. Ve erkek kadını ikna edene kadar 40 takla attığı için hep aklımızda o varmış gibi görünüyor. Size kalsa 500 yıl yapmasak niye yapmadık demezsiniz. Panda gibi soyumuz tükenme noktasına gelirdi. O yüzden şu cinsellikle alakalı bilmediğiniz şeylerle alakalı sorun erkeklerdeymiş gibi konuşmaktan vazgeçin rahibe terasalar sizi.
- 2 ay
Asıl bozuk olan sizsiniz yani. Hormonlarınız zayıf, istek yok.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 siz acsiniz diye kimwwni taciz etme hakkına sahip değilsiniz. Her şeyin bir adabı var. Kadınn cinsel ilişkiye girse oru. spu ilan ediyorsunuz girmese de hormonlari zayıf. Sizin Derdiniz ne
Kaldı ki sizin cinsel ihtiyaçlarınızi gidermek zorunda değil kimse sevgiliniz eşiniz dışında buraya giriyorum 40 erkek profil fotom olmamasina rağmen yazıyor sapıklık yapıyor ne kadar etik. Şimdi sus ve utan
Cevap sahibi2 aySenin hayatına aldığın kadın ilişkiye girmiyor diye biz niye suçluyuz pardonda skdkdj evli adamlar burada kolaçan atıyor kadın avlamak için bekarlar evli kadın peşinde
- 2 ay
Tamam işte demek ki iki tarafta da var bozukluk. Ama bu bozukluğu yaratan taraf kadınlar. Şikayet eden yine kadınlar. Yaratıyorsun bari şikayet etme. Aç bıraktım , niye yemek düşünüyor demekle aynı şey seninki. Kıyafet vermedim , neden üşüyor? Su vermedim, neden susuz? Çirkinsin dedim neden özgüvensiz? Bişey yapıyorsunuz sonra yaptığınızın sonucunun sebebini merak ediyorsunuz. Senin yaptığın şey işte sebebi. Komiksiniz cidden.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 sjdjsjdjd ya eşi olan ilişkiye tabikide düzenli girmeli ok da sevgilisi olan da tercih meselesi geriye kalan azınlık aç kısim neden taciz ediyor kadınları?
- 2 ay
Türkiye'de erkeklerin ilk cinsel deneyim yaş ortalaması 30.
Amerikada 16.
Türkiye'de abazan erkekler çok , Amerika'da az. Neden acaba? - 2 ay
Taciz edenlere sormak lazım. Sen erkekler neden beyniyle değil çüküyle düşünüyor dedin ben onun cevabını verdim. Haklı olduğum için konuyu alakasız yerlere çekmeye çalışma boşuna. Taciz ne alaka?
Soran2 ay@ElSoloLobo07 kadının metalaştırılması tamamen. Erkekleri metalaştıramadık o yüzden görür görmez ıslanmak mümkün değil. Keşke obje olsaydınız da iki kas görünce ıslansaydık
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 burada bahsettiğim şeyde zihniyetlerinin sadece cinsellige çalışıp kadınları rahatsız edip taciz etmeleri hiç de başka yere çekmiyorum zoruna mı gitti knk
- 2 ay
İşte sen 500 yıl da erkek görür görmez ıslansan (abazan olsan) her dakika beynin yerine başka bir yerinle düşünsen hiçbir erkek bundan rahatsız olmaz. Rolleri tamamen değişsek, kadınlar abazanlık yaparak erkekleri rahatsız edemezler. Erkekler abazan olunca kadınlar niye rahatsız oluyor? Olmayın.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 hiçts haklı değilsin smaksjs algılama yeteneğin yok sorun orada
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 niye olmayalım? Sokaktan geçerken taciz edilmek hoşumuza niye gitsin ya. Da bu ortamda anonim herifler bir yerini sapayim deyince niye hoşumuza gitsin ha
- 2 ay
Ne zoruma gidecek. Sen "tüm erkekler" diye söze başlayıp sonra haklı çıkmak için "taciz edenler" diye alanı daraltmaya çalışıyorsun. İlk yazdığın yoruma bak bakayım "taciz eden erkek" mi yazıyor yoksa " erkek" mi yazıyor? O dediğin erkekler içinde ben de varım cevap hakkı doğdu. Senin zoruna mı gitti s2yle düşünmeyen erkek görünce?
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 yok sende oranla düşünüyorsun belli ama seninle daha fazla tartışamam gram haklı değilsin. Ben bunu yazarken tacizcilere yazdım evli adam karısıyla birlikte olmak ister bu en doğal hakkı andaval kardeşim ona laf mı ettik hayırdır sen
- 2 ay
Taciz ne alaka? Algılamada problem var herhalde. Okuduğunu anlamıyorsan söyle de ona göre cevap yazayım. Kaça kadar okudun? Ali ata bak , Oya ip atla. Biliyor musun bunları?
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 asıl senin algılama problemin var
Olm evli adam karısıyla ilişkiye girsin
Sevgilisi olanda girsinde
Neden bekar olan 2 gün konuştuğun herif benle cinsellik konuşmaya çalışıyor?
Burada anlatmak istediğim buydu sorunun var herhalde- 2 ay
canım insan, " erkekler " yazmışsın ya. Baban da tacizci o zaman. Baban da orasıyla düşünen birisi ya hani o da erkek ya.
Soran2 ay@ElSoloLobo07 güzel kız görünce onunla seks düşlemen tacizdir. Tatava yapma yersen erkekleri genellemiş bilmem ne
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 babamın hakkı annemle ilişkiye girmek anlatmak istediğii anlamıyorsun smsjdjddb kaç defa söyleyeceğim.
Küfürü de alır bir yerine. Monte edserim
Annen o zaman cinsellik ten rahatsız olmuyor önüne gelen erkek o zaman annenden hpslanabilir hayal kurabilir- 2 ay
Tamam beni bırak git babanı uyar milleti taciz etmesin.
Soran2 ay@ElSoloLobo07 bağlamına göre okursan anlarsın. Güller neden kırmızı denilince pembe güle de mi kırmızı deniliyor sanıyorsun? İşinize göre sizin de her şey
Cevap sahibi2 ayAndaval ya anlamıyor. Anlatıyorum cildircam
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 yok benim. babam. sqdece anneme yapabilir canım sen devam et istekli teke
- 2 ay
Tacizin kelime anlamını bilmiyorsun cahil. Taciz düşlemekle olmaz , karşındaki insanı rahatsız edersen adına taciz diyebilirsin. Git biraz kitap oku.
Soran2 ay@ElSoloLobo07 fantezi romanlarından kop gel gerçek hayata. Bi insanın izni olmadan onu düşünemezsin. Haberi olmasa bile bunu yapamazsın illa kuram mı çıkartalım sizin gibi koyunlara bazı şeyleri kabul etmeleri için
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 ln ahraz diyorum ki 2 gün konuştuğumuz herifler yazıyor cinsellik konuşmak için. Oran güzel buran güzel gtn. Güzel şuraya Bi foto koyamiyoruz hemen oranı buranı saparim diyorlar. Ahraz anlamiyosun
Cevap sahibi2 aySadece dusmelek nerde dedim nereninaptalisinsenaq
Soran2 ay@ElSoloLobo07 hayır ya madem sıkıntı yokbunda neden çevrenizdeki ablanız kardeşiniz ya da sevgilinizin en basitinden bi şort giydiğinde akıllara düşme ihtimaline ayar oluyorsunuz o zaman? Madem itici güç değil sadece düşünce sorun ne o zaman
Cevap sahibi2 aySjdjdjd konuyu sadece düşlemek sanıyor. Kaldı ki düşlemek bile iğrenç bir şey ki ben burada düşlemek demedim taciz dedim somut bir şey onu bile anlamamış aqwww
- 2 ay
Aynen kıza gidip "merhaba sizi düşlerimde çıplak hayal etmek istiyorum izniniz olursa" diyecez :D ASKJDASDLASND.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 sjdjsjdjd Allahım rıza kavramından bir habersin herhalde hadi defol daha fazla vaktimi alma
Soran2 ay@ElSoloLobo07 hayal etme ahahhaha o kadar alışmış ki bünyeniz otopilot olmuş skniz. Ne tadı vardır ne tuzu kanka senin gibi erkeklerin. Başka erkekler gayet de isteniyor ben senin acını anladım sana has bu durum o yüzden böyle düşünüyorsun sen ve arkadaşların
- 2 ay
Bak cahil insan sana yazan 2 tane erkek ile tüm erkek camiasını aynı kefeye koyamazsın. İlk yazdığın cümlede "neden bazı erkekler" diye cümleye başlasan hiçbir sorun yoktu. Sen beni de dahil ederek " neden erkekler" dersen ben de gelir zekamla seni milföy hamuru gibi yoğururum.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 zekan mi var knk hayırdır madem öyle değilsin alınma yarası olan gocunur yazdıklarından zihniyetini anladım zaten
- 2 ay
Valla sizin sorununuza en net çözüm yine sizin gibi kadınlar. Erkekleri kadınlardan da , seksten de soğutabilecek güce ve cazibesizliğe sahipsiniz. Biri gelip " kimseyi izin almadan düşünemezsin" der biri gelip erkekler abazan der. Aynen hepimiz abazanız , bu akşam da sizi düşünerek mastürbasyon yapacam. İzniniz olursa :D :D :D
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 yok biz sizin cinsel ihtiyaçlarınızi gidermeye karşıyız sadece. Sadece sevgilimin ve eşimin cinsel ihtiyaçlarını gideririm. Yani yollu değiliz sizin istediğiniz gibi yani
.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 al işte zihniyet belli sen olsan olsan bu hayatta sadece 31 ci olursun zaten
- 2 ay
Evet analitik , matematik , dil ve sosyal zekası çok üst düzey biriyim. Ama gördüğüm kadarıyla dil zekası konusunda ne demek istediğini anlatamayacak kadar geri kalmışsın. Bol bol kitap okumayı, insanlarla sohbet etmeyi, dinlemeyi tavsiye ediyorum.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 sjdksjdjdjdjd sen kimsin ki senden tavsiye alacam zekandan belli hadi ikile
- 2 ay
"Sevgilinin ve eşinin mi?" Hem eşin hem sevgilin mi var? Yoksa "ve" bağlacının ne işe yaradığını mı unuttun? :D Diyorum ya abisi bol bol kitap oku.
- 2 ay
Soran arkadaşın söylediği "İzin almadan düşünemezsin" lafına sen de katılıyor musun? Onu merak ettim.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 sevgilimin ve gelecekteki eşimin. Gayet isteyince düzgün yazabiliyorum 😅 karşımdaki önemli birisi değil ondan umursamıyorum. Hadi sana iyi 31 ler
Cevap sahibi2 aySevgilim gelecekteki eşim olabilir ya hani
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 sana tek bir soru soracağım.
Annenin, kardeşinin, eşinin bir erkek tarafından düşlenmesi seni rahatsız eder mi?
Buna cevap verir misin- 2 ay
Sen sorduğun sorunun cevabını aldın ama.
Niye s2mizle düşünüyoruz?
Çünkü istediğimiz kadar cinselliğe erişimimiz yok. Çünkü kadınlar cinselliği erkekler kadar istemiyorlar hatta %10u kadar bile istemiyorlar.
Evli erkekler yazıyorsa bu benim dediğimi kanıtlar. Adam evlenmiş yine de cinselliği istediği kadar yaşayamıyor.
Konu bu kadar basit. Uzatma totoş.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 of defol iyi o zaman kız kardeşine bakıp 31 çeksinler rahatlarsın belki
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 evli erkek cinsel ihtiyaçlarını karşılayamadigi için KS ye gelip burada çözüm arıyor hmm
- 2 ay
"Annenin, kardeşinin, eşinin bir erkek tarafından düşlenmesi seni rahatsız eder mi?"
Düşlemesi beni rahatsız etmez , düşlediğini bilmek rahatsız eder. Alnında mı yazıyor adamın düşlediği. Fiziki şekilde gelip rahatsız etmiyorsa adamın ne düşlediğine karışamazsın. Kısacası adamın kafasının içindeki yaptıklarına karışmam , kafasının dışındaki yaptıklarına karışırım. Bu sadece annem kız kardeşim için değil bütün herkes için geçerli.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 e ben de bunu diyorum zaten baştan beri. Düşüncesi olabilir ama. Sözlü ya da fiziksel olarak istemem ki buradaki erkekler sözlü de yapıyor sokakta da fiziksel ve sözlü olarak uğruyoruz siz cinsellige ulaşamıyorsunuz diye rızası olmayan kadına bunu yaşatmaya hakkınız var mi
Cevap sahibi2 ayÇoğumuz gördüğümüz insanı içten içe beğeniyoruz yani? Buna lafım mi var
- 2 ay
Ben kimseye sapıklık yapmadım veya tacizde bulunmadım. Benim bahsettiğim abazan erkekler taciz eden erkekler değil. Cinsel yönden fazla istekli olanlar. Benim bahsettiğim sebeplerden ötürü abazanlar.
- 2 ay
Ama sen 2-3 kişinin yaptığı terbiyesizliği aralarında masumların da bulunduğu bir cinsiyete yıkmaya çalışıyorsun. Ben de kocasını aldatan kadınlar gördüm , o zaman "kadınlar kocalarını aldatıyor, kadınlar neden tek erkekle yetinemiyor? " mu demeliyim?
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 valla bu tartışmayı sonlandıralım tamam.. "bazı erkekler diyorum" susuyorum hoşçakal
- 2 ay
Aferin. Akıllı ol.
Cevap sahibi2 ay@ElSoloLobo07 defol
Gizli Üye(25-29)2 ayNeden bazı insanlar belirsizlikleriyle yoruyorlar? Net olmak varken belirsiz olmak da ne bileyim
11 Yorumla
Soran2 ayNet olduğunda bütün kartları muhattabına açık olacak. Özgüvensizlikten ya da saman altından iş yürütmekten dolayı böyleler
2 ayMadem unutacaktın
Beni neden yarattın?02 Yorumla
Soran2 ayUnutmadım belki ben de sonluydum
- 2 ay
Sen aslında yoksun. İkimiz de biliyoruz 😊
2 ayBen ne zaman evleneceğim?
00 Yorumla- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
2 ayFakirin yüzü güler mi
00 Yorumla - Diğer konusunda 946 cevap paylaştı.
2 ayNeden bu kadar körüz millet olarak
00 Yorumla
2 ayCinsel hayatın var mı
00 Yorumla- Diğer konusunda 702 cevap paylaştı.
2 ayBazi gizli uyeler sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayAnal yaptın mı daha önce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayDunya yuvarlak değil diyorlar doğru mu?
00 YorumlaNet cevap
00 Yorumla
2 ayAynen
00 Yorumla- Diğer konusunda 719 cevap paylaştı.
2 ayKızlar svslim mi?
00 Yorumla
2 ayKadıköy'de yaşayan varmıdır
00 YorumlaNe yazam
09 Yorumla- 2 ay
Yazam nedir tam olarak
- 2 ay
Jdjfjrkfo
- 2 ay
Of ya çok masum safe 🥹
- 2 ay
🥴😵💫
- 2 ay
Kalk ordan
- Diğer konusunda 592 cevap paylaştı.
2 ayYok ki 🤙
00 Yorumla
2 ayYazmıycam
05 Yorumla- 2 ay
Nolur yaz
- 2 ay
Hayır biraz daha yalvar
- 2 ay
Çok cahilsin keşke ö..
- 2 ay
Öksürdün sanırım Çok yaşa
- 2 ay
Geb** kdlsnx
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 En net cevabı istediğin soru şu an hangisi peki? Aşk mı, para mı, gelecek mi, eski sevgili mi, “ne yapıyorum ben hayatla” krizi mi? 🤔✨ Yaz buraya, beraber didikleyelim; hem eğlenelim hem de kafandaki o sis bir tık dağılsın 😌🌀