Harry Potter izleyenler bilir. Voldemort sadece safkanların Hogwarts'a gelebileceğini savunan ve muggle kanını küçük gören biriydi. Ama gelin görün ki Voldemort'un babası da muggle'dı. Annesi safkan büyücü, babası ise büyücü değil. Yani Voldemort da melez oluyor, safkan değil. O halde bu adam neden kendine bakmadan, melezleri küçümsüyor. Safkan olsa anlayabilirdim...
Hem bu adam yetimhanede büyüdü. Ve babasının hep ünlü bir büyücü olmasını bekledi. Ama babasının muggle olduğunu öğrenince hem babasını hem de dede ve babaannesini toprağın altına koydu.
Ama annesi tarafından şanslıydı çünkü annesinin ailesi ünlü Gaunt ailesinden geliyordu ve bu aile safkan bi aileydi. Annesi aynı zamanda ünlü büyücü Salazar Slytherin'in soyundan geldiği için de Voldemort Salazar'ın varisi sayılıyor.
Salazar Slytherin aynı zamanda Hogwarts okulundaki Slytherin binasının kurucusu..
Gel gör ki Salazar Slytherin zamanında okulu birlikte kurdukları diğer üç büyük büyücüyü de karşısına aldı ve "Bakın böyle olmaz bu okula sadece safkanlar gelmeli.. " dedi.. Ama üç büyücü de Salazar'ı reddetti ama Salazar okulun tuvaletine bi oda inşa etti içine de sümüklü bi canavar koydu. Bu canavarı da zamanı gelince tüm melezleri öldürmesi için emir verdi..
Neyse gelecek kuşaklara geldiğimizde Salazar Slytherin'in bilmem kaç kuşak torunu Voldemort geldi ve bu Salazar'ın inşa ettiği odayı buldu..
Yani şu tamam Salazar Slytherin melezlere ayıp etmiş ama Voldemort'un bunu yapması biraz absürt olmuş.. Şey gibi sen Türksün ama Türk olanlardan da nefret ediyorsun gibi..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer